5 kedvenc helyet ajánl Londonban és Budapesten a magyar tervező

2017.február.14.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A csinos kiegészítőtervező kétlaki életet él, gyakran ingázik Budapest és London között. Nézd meg Nini top 5 budapesti és londoni helyszínét!


1. Blink Brow Bar

Szemöldök mániás vagyok, igyekszem nagy figyelmet fordítani a megfelelő formázásra, viszont nem akárkinek engedem meg, hogy hozzányúljon. Ez egy különleges hely, amiért érdemes Londonba utaznod. A Blink Brow Bar-ban a legprofibb kozmetikusok Indiai cérnás technikával szednek szemöldököt! Tökéletes formát varázsolnak, és utána hetekig nem kell szemöldököt szedned.

Blink Brow www.blinkbrowbar.com

2. Sketch

A Sketch egy hely, ami étel, ital és művészet egyben. Öt különálló étterem és bár közül válogathatsz egy helyen belül. Nagyon finom koktélokat csinálnak, ezért előszeretettel járok ide a barátnőimmel és nem is beszélve a különleges berendezésről és a híres tojás alakú wc-kről, ahol jól lehet fotózkodni.

Sketch www.sketch.london

3. Topshop

Nekem a Topshop egy tuti lelőhely, itt mindig találok valamit magamnak. A város szívében, ebben a háromemeletes óriás boltban biztosan találsz valami extrát. A kedvenc részlegem az alsó szint, ahol kisebb designerek ruháiból lehet válogatni. Azért is szeretem ezt a részt, mert nem mindennapi darabokra bukkanhatok, amik nem jönnek velem szemben az utcán, főleg nem Budapesten.

Topshop www.topshop.com

4. Shoreditch

Shoreditch London keleti részén található, a művészi negyede a városnak. Ezen a részen nagyon sok minden megtalálható, ide szoktam járni inspirálódni is. Nagyon sok különleges ember, utca, bolt és hétvégente még piac is várja a látogatókat. Rengetek vintage bolt is van, imádok régi kincsek között turkálni.

5. Hummingbird

A végére egy kis rosszaság. Ha itt jártok semmiképp se kerüljétek el a Hummingbird Bakery-t, Londonban a Red Velvet cupcake eléggé felkapott de ezen a helyen csinálják a legjobbat. Én nem vagyok nagy édes szájú de ezzel a cupcake-el bármikor lelehet venni a lábamról.

Hummingbird bakery www.hummingbirdbakery.com


1. Esthetica – Gálbory Saca

Ha Budapesten vagyok, csak egy valakire bízom rá a szemöldökömet. Nem más, mint Gálbory Saca, aki a város egyik legprofibb szakembere. Otthon van a legfrissebb trendekben és hihetetlenül precíz!

Esthetica www.esthetica.hu

2. Up & Down

Az Up&Down igazi kincs Budapesten, a Szabadság híd lábánál gyönyörű kilátással és enteriőrrel. Nagyon szívesen járok ide vacsorázni, mindig el tudnak kápráztatni az állandóan megújuló fúziós ételeikkel. A desszertet pedig végképp ne hagyjátok ki! Nekem szarvasgombás fehér csoki mousse a kedvencem. Nem utolsó sorban sikerült az étteremmel megbeszélnem, hogy a táskáimat kiállítsák a helyen, úgyhogy itt mindennap meg tudjátok nézni élőben is!

Up & Down www.upndown.hu

3. Retrock

Oda vagyok a vintage-ért és nem titok, hogy sokat inspirálódok régi holmikből. Az egyik kedvelt budapesti boltom a Retrock, ahová sokat járok nézelődni és keresgélni. Anyukám óriási példaképem és ilyenkor elképzelem, hogy ő mit hordhatott, amikor annyi idős, mint én!

Retrock www.retrock.com

4. Belvárosi piac

Olyan büszke vagyok Budapestre, annyi fantasztikus hely nyílt az elmúlt években. Köztük van a megújult Belvárosi Gasztró és Gourmet piac is, amit én is előszeretettel látogatok. Aki esetleg még nem járt ott semmi esetre se hagyja ki. Tuti tippem még a Vörös Homár Halbár a piacon belül! Nagyon szeretem a halat és nem csak egészséges, hanem még a bőrnek is jót tesz.

Belvárosi piac www.belvarospiac.hu

5. Édespötty



Nem hiába a kedvenc sütizőm az Édespötty cukrászda, ahol számtalan finomságot megkóstolhatok, anélkül, hogy bűntudatom lenne. A hely különlegessége, hogy kizárólag paleo, laktózmentes és cukormentes sütiket árulnak.

Édespötty www.facebook.com/edespottybudapest/

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője