12 álomszép ruha a SAG gáláról

2020.január.20.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A 2020-as SAG-gála sok-sok emlékezetes momentumot hozott, és bizony néhány kisebb meglepetést is. Nem tudjuk, hogy vajon látunk-e még egyszerre ennyi Trónok harca-sztárt a vörös szőnyegen, hiszen a tavaly véget ért sorozat alkotógárdája számára már minden díjátadó ráadás.

Zoe Kravitz SAG
Fotó: Rexfeatures

Igaz, nem akármilyen, hiszen a színészek céhe két fontos díjat is a Trónok harca gárdájának ítélt oda, a legjobb televíziós sorozat mellett, Peter Dinklage a legjobb drámai sorozatszínész lett. Aztán ott volt még a meglepetés, hogy a legjobb filmnek a színészek a dél-koreai Élősködőket választották. (valójában a színészi a film össz színészi teljesítményét díjazzák hivatalosan) Az azonban cseppet sem volt meglepő, hogy a vörös szőnyegen Jennifer Aniston, Scarlett Johansson és Jennifer Lopez vitte a prímet, na és Lili Reinhart, aki talán az egész vörös szőnyeg királynője volt a tökéletes Miu Miu ruhájában.

Emlékezetes, és gyönyörű ruhák persze jócskán akadtak még, nem egy gyönyörű belépő akadt, ami talán valamivel kisebb figyelem irányult, most ezekből szemezgettünk:

Winona Ryder ritkán kelt túl nagy feltűnést a vörös szőnyegen, pedig hajlamos ugyan kissé komor, csupa fekete szetteket választani, de ezek rendre gyönyörű darabok, mint a SAG gálán viselt Dior összeállítása is, ahol a zakója igazán különleges volt, a tüllruha pedig csodaszép:

Winona Ryder a SAG gálán
Fotó: Getty Images

Nagyon bírjuk, hogy Margot Robbie idén úgy döntött, hogy előzékenyen maga elé engedi a díjra esélyes kollégáit, és láthatóan nem törekszik arra, hogy túlragyogja a fő esélyeseket. Ennek megfelelően nem nagyszabású gálaruhákat választott az eddigi díjátadókon sem, hanem inkább érdekes és izgalmas darabokkal rukkolt elő, mint most ezzel a kockás Chanel ruhával, amit renget ékszerrel tett igazán vagánnyá:

Margot Robbie a SAG gála vörös szőnyegén
Fotó: Getty Images

A többek között a Hatalmas kis hazugságokból is ismerős Kathryn Newton nem csupán nagyon tehetséges fiatal színésznő, de jól látszik, hogy nem csupán a képernyőn érdemes rá figyelni. A 22 sztár a SAG vörös szőnyegén viselt Valentino ruhájában elképesztően bájos volt:

Kathryn Newton a SAG vörös szőnyegén
Fotó: Getty Images

Lupita Nyong´o nem véletlenül lett egy csapásra a Louis Vuitton üdvöskéje, egyszerűen tökéletesen passzol hozzá a francia divatház stílusa. A színésznő SAG gálán viselt ruhája ugyan fekete-fehét-ezüst színekben pompázott, de Lupita se túl komor, vagy távolságtartó nem volt, éppen ellenkezőleg, nagyon is friss és üde volt ebben a szettben:

Lupita Nyong´o a SAG gálán
Fotó: Getty Images

Az idei vörös szőnyeges szezon nagyon visszafogottan alakult idáig, kevés igazán merész összeállítást láthattunk, a nagy villantás nem divat 2020-ban, de ez egyáltalán nem baj. A mindössze 20 éves Joey King már ezzel az átlátszóságot csak imitáló Jason Wu ruhával is elvihette a SAG egyik legmerészebb ruhájának járó képzeletbeli elismerést. A ruha is nagyon szép és szexi, de külön imádtuk hozzá Joey vizes hatású frizuráját, és kicsit gót hatású sminkjét:

Joey King a SAG vörös szőnyegén
Fotó: Getty Images

A Volt egyszer egy... Hollywood című filmben emlékezetes hippi-lány alakítása után Margaret Qualley megmutatja, hogy a vörös szőnyegen is van benne spiritusz. A SAG gálán szinte egyedüliként választott nőként nadrágos szettet, és ez a Chanel nadrágkosztüm egyszerűen tökéletes választás volt, nagyon vagány volt benne a színésznő:

Margaret Qualley a SAG gálán
Fotó: Getty Images

A 68 éves Jane Seymour a valóságban is Quinn doktornő, megállította az időt!

A 68 éves Jane Seymour a valóságban is Quinn doktornő, megállította az időt!

Dakota Fanning mindig olyan légies és könnyed a vörös szőnyegen, mintha csak egy álombeli angyalka lenne. A hatás eléréséhez a megfelelő ruha kiválasztása sokat segít, és ebben a fiatal sztár nem is szokott tévedni, ez a halvány Valentino ruha attól volt különleges, hogy a rengeteg apró kő csak úgy csillogott Dakora minden egyes mozdulatánál:

Dakota Fanning a Sag díjátadón
Fotó: Getty Images

Szerintünk a megérdemeltnél kevesebb figyelmet kapott a SAG gálán, pedig igazán gyönyörű volt Jennifer Garner. A vörös Dolce & Gabbana ruhája nem volt agyonbonyolítva, de talán éppen ezért nagyon is mutatós volt, és a színésznőnek csodásan is állt, remek választás:

Jennifer Garner a SAG gálán
Fotó: Getty Images

Amikor Lily Allen formában van, akkor aztán tényleg formában van! Mióta együtt van a Stranger Things sztárjával, David Harbourral, azóta szemmel láthatóan majd kicsattan. Így aztán nem is meglepő, hogy a SAG vörös szőnyegen, ahová párjával érkezett egyszerűen csodás volt a látványos Azzie & Osta ruhájában:

Lily Allen és David Harbour a SAG gálán
Fotó: Getty Images

A Trónok harca szépséges sztárja, Nathalie Emmanuel egyszerűen elragadóan édes volt a hatalmas masnival díszített Miu Miu ruhájában. A Missandei-t alakító színésznő választása meglepő volt, de imádtuk:

Nathalie Emmanual a SAG gálán
Fotó: Getty Images

Nem értjük az okát, de tény, hogy Laura Dern-t nem ünneplik igazi stílusikonként, pedig mi egyszerűen odáig vagyunk a vörös szőnyeges szettjeiért. A SAG gálára választott határozott sziluettű Stella McCartney kreációja megint elképesztően vagány és sikkes volt, számunkra Laura Dern igenis stílusikon!

Laura Dern a SAG díjátadó gálán
Fotó: Getty Images

Zoe Kravitz igazi stílusikonná nőtte ki magát az utóbbi években, a SAG gálán pedig hollywoodi dívaként jelent meg. A fehér hosszú kesztyű a régi időket idézi, és nem kevéssé hasonlít Audrey Hepburn ikonikus megjelenéseihez. Kravitz barackszínű, masnis Oscar de la Renta ruhájából csak úgy áradt a glamúr.

Zoe Kravitz SAG
Fotó: Rexfeatures
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője