14 dolog, amit tudnod kell a Kanye West Yeezy-3 show-járól

2016.február.12.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Yeezy harmadik szezonjának premierje, ami egyidőben debütált Kanye West új albumval, a The Life of Pablóval, elképesztő tömeget vonzott, a rajongók képesek voltak órákon át a bejárat előtt sorakozni, hogy bejussanak a bemutatóra.

kanye west
Fotó: rex/shutterstock/puzzlepix

Összegyűjtöttünk 14 dolgot, amit tudnod kell Kanye West legújabb kollekciójáról és annak hatalmas bemutatójáról:

1. A rendezvény a Madison Square Gardenben kapott helyet, 18 ezer ember vett részt a nagy eseményen, de a New York Times divatkritikusa, Vanessa Friedman szerint maradtak üres helyek.

2. A show-t mozikban is vetítették világszerte, online is lehetett követni, de a közel 20 millió érdeklődő miatt sokszor megszakadt az adás.

3. Kanye Westnek volt egy beszélgetése a színfalak mögött a Vogue főszerkesztőjével, Anna Wintourral. A rapper kijelentette a divat nagyasszonyának, hogy ő szeretne lenni a Hermés kreatív igazgatója, arról sajnos nincsenek már információink, hogy Anna Wintour mit válaszolt neki.

4. A bemutatón ott volt természetesen a Kardashian-Jenner-West család, a divat legbefolyásosabb szakemberei, Olivier Rousteing, a Balmain kreatív igazgatója, Karlie Kloss, Gigi Hadid, a rapper Young Thug, 2 Chainz, Pusha T, 50 Cent, Travis Scott és Naomi Campbell a kifutón is megfordult.

5. Kim Kardashian, North West, Kris Jenner ,Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kendall Jenner, Kylie Jenner és Caitlyn Jenner a 3. sorban foglaltak helyet. A család exkluzív Balmain darabokban érkezett.

6. Kanye, a show-n egy olyan pólót viselt, amelyen az "Úgy érzem magam, mint Pablo" felirat állt, ezt később elárverezték.

7. Először Kanye az új albumjáról ejtett néhány szót, utána az első szám alatt bevonultak a modellek. Egyik oldalon a nők, a másik oldalon a férfiak sorakoztak fel a legújabb Yeezy kollekció darabjaiban.

8. A következő szám közepén, Naomi Campbell, Liya Kebede és Veronica Webb léptek a színpadra fekete ruhában és szőrmekabátban. A közönség eufórikus hangulatba került Naomi láttán.

9. Az a dal aratta a legnagyobb sikert, amelyiknek a szövege úgy szól, "Úgy szeretlek, mint ahogyan Kanye szereti Kanyét".

12. Miután a teljes album bemutatásra került, Kanye West hatalmas köszönetet mondott a közönségnek, illetve az Adidasnak az est finanszírozásáért. Külön elismerésben részesítette a CR Fashion Book főszerkesztőjét, Carine Roitfeldet, amiért feleségét tette a címlapra, valamint a segítségéért, amit a darabok dizájnjában nyújtott számára.

13. A show végén bemutattak egy videót, ami Kanye West édesanyjának mennybemenetelét ábrázolta.

Fotó: Northfoto

14. Végeztül pedig megígérte a közönségnek és rajongóinak, hogy még yeezysebb lábbeliket fog tervezni még alacsonyabb árakon. Csak tudjuk kivárni!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

4 lépés a változástól való félelem legyőzéséhez, hogy merj szakmát váltani – a Jooble állásportál tippjei

4 lépés a változástól való félelem legyőzéséhez, hogy merj szakmát váltani – a Jooble állásportál tippjei

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője