18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

8 bugyi, ami nem hiányozhat a szekrényedből

2016.február.3.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Minden nő egyik alapkelléke a melltartó és a bugyi. Sokszor elgondolkodunk azon, hogy egyes alkalmakhoz milyen passzolna a legjobban, főleg az utóbbiból, mégis a melltartó láthatósága miatt inkább azzal foglalkozunk, és a bugyinkról nem feltétlenül gondoskodunk ugyanekkora figyelemmel.

Hogy a segítségedre legyünk, összegyűjtöttünk 8 olyan bugyifajtát, amit mindenképpen szerezz be, mert sokat segíthetnek hétköznapjaidon.

1. String (pántos) tanga bugyi
Tévedés, hogy nincs különbség a string bugyi és az egyszerű tanga között, a string bugyi egy sokkal szűkebbre szabott női alsó. Amennyiben szűk ruhát vagy testre simuló szoknyát veszel fel, ez a tökéletes választás, hiszen olyan kevés anyagból készül, hogy biztosan nem látszik majd át. Nem beszélve a pasikról, akik roppant szexinek tartják ezt a típust, bátran viseld randira is!

Klasszikus és string tanga - Tezenis 1290 Ft

2. Klasszikus tanga
A string bugyihoz képest a klasszikus tanga többet takar elől és hátul is. És mivel több anyagból készül, kényelmesebb a viselése is. Hordd farmerrel, lenge ruhákkal, mert úgy is nagyon szexi tud lenni.

3. Egyszerű bugyi

H&M 1790 Ft

A hagyományos bugyi nagyon kényelmes. Éppen annyit takar, amennyit kell, és hagy is a pasidnak egy kis felfedeznivalót. Egyes fiúk erre a típusra esküsznek. Menstruáció alatt rendkívüli kényelmet és biztonságot nyújt.

4. Brazil tanga

Tezenis 995 Ft

Ez a fajta az egyik legkényelmesebb típus a tangák közül. Nem vág be sehol, viselheted ruha, szoknya vagy nadrág alatt, és kellőképpen szexinek is érezheted benne magad. A fürdőruha alsók között is egyre népszerűbb a brazil típus.

5. Francia bugyi

Intimissimi www.intimissimi.com

Nem csak kényelmes, de az egyik legszexibb bugyi fajta is - kettő az egyben, hát nem csodás? Nem ajánljuk szoknyákhoz és ruhákhoz, de amikor a pároddal otthon eltöltesz egy napot, elképesztően csábító lehetsz benne.

6. Sportalsó

Tezenis 795 Ft

Ebben a kategóriában csak egy a fontos, hogy rendkívül kényelmes legyen. Ahogy az a nevéből is kiderül, ezek az alsók nagyon finom anyagból készülnek, így komfortos futás vagy egyéb más sportok űzése közben. Természetesen ebből is léteznek szebb darabok, így nem kell rögtön a "nagymamás" jelzővel illetni őket.

7. Bokszeralsó

J. Press 1990 Ft

Nem csak szuper kényelmes, de gyakran, amennyiben olyan anyagból készül, sortként is használhatod. Bár ezt inkább otthon tedd, mintsem az utcán. A négy fal között, főleg nagy melegben tökéletesen betölti a rövidnadrág funkciót. Ha igazán puha anyagból készült, pizsama alsónak is megfelel.

8. Magasított derekú bugyi

Women`Secret www.womensecret.com

Ez a retro csoda egy jó ideje divatban van már, és nem véletlenül, ugyanis több funkciót is betölt. Egyszerre alakformáló és kényelmes, sőt nyáron fürdőruhaként is nagyon trendi. Régebben, minden bugyi magas derekú volt, de mivel a szoknyák és nadrágok is ugyanilyen magas derekkal készültek, nem jelentett a bugyi problémát. Ha te is magasított derekú szoknyát veszel fel, kiváló választás hozzá ez a bugyi, de alakformáló funkciójának köszönhetően a testhez álló ruhák alatt is remek szolgálatot tesz.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője