Mutatjuk a 10 legikonikusabb Victoria's Secret modellt

2022.július.22.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Az ikonikus fehérneműmárka, a Victoria's Secret kiemelt modelljeit 1997-től nevezik angyaloknak. Nézzük is meg, hogy kik azok a modellek, akik elsőként jutnak eszünkbe, ha felmerül a fehérneműmárka neve, ők ugyanis a legikonikusabb angyalok. Pár év múlva Palvin Barbi is ezek között a nevek között szerepelhet majd, reméljük.

 | Fotó: Gustavo Caballero/ Getty Images
A Victoria's Secret kiemelt modelljeit 1997 óta nevezik angyaloknak | Fotó: Gustavo Caballero/ Getty Images
Fotó: Gettyimages.com

De nézzük is, hogy kik a legikonikusabb angyalok:

1. Karen Mulder

Fotó: Rexfeatures

A holland modell a 90-es évek egyik legfelkapottabb modellje volt. Karen 93-tól szerződésben állt a Victoria's Secrettel. Az első show-t 1995-ben tartották meg. Karen volt az első, akit Victoria's Secret angyalnak neveztek.

2. Tyra Banks

Fotó: Profimedia

Tyra Banks volt az első, aki az ikonikus Fantasy Bra-t viselte, amit azóta minden show alkalmával csupán egy modell viselhet. Ráadásul a most 45 éves modell viselt először angyalszárnyakat is.

3. Stephanie Seymour

Fotó: Rexfeatures

Stephanie az egyik leghíresebb Victoria's Secret modell. Miután 1991-ben szerepelt a Playboy-ban, Axl Rose ott vette észre először a modellt, és rögtön el is hívta egy klipforgatásra, ahol összejöttek. 1993-ban eljegyezték egymást, de pár héttel később szakítottak. Stephanie-ra azóta is szexikonként tekintenek. 1998-ban megszűnt a szerződése a Victoria's Secrettel.

4. Doutzen Kroes

Fotó: Rexfeatures

A holland topmodell 2005-ben szerepelt először a Victoria's Secret kifutóján.

Doutzen 2008-ban hivatalosan is Victoria's Secret angyal lett. A modell azóta is aktív, bár már nem vonul a VS kifutóján, 2018-ban a Miu Miu arca lett.

5. Alessandra Ambrosio

Fotó: Getty Images

A 37 éves modell 2000-ben lépett először a Victoria's Secret kifutójára. Ő az a modell, aki Adriana Lima után a legtöbbször vehetett részt a show-n, ugyanis 17 alkalommal léphetett a színpadra. 2017-ben jelentette be visszavonulását a márkától.

6. Heidi Klum

Fotó: Getty Images

Heidi 1997-ben lett a Victoria's Secret arca. 2001-ben ő viselhette a Fantasy Bra-t. A német topmodell többször nem csak modellként, hanem műsörvezetőként is részt vett a Fashion Show-n. 2010-ben bejelentette, hogy ott hagyja a Victoria's Secretet, de mai napig a legikonikusabb VS angyalok között tartják számon, ha nem A legikonikusabbként.

7. Gisele Bündchen

Fotó: Profimedia

2000-ben kötött szerződést a Victoria's Secrettel, azonban csak 2006-ig képviselte a márkát. A modell még mindig aktív, bár visszavonulását már korábban bejelentette, a Glamour 2019-es áprilisi számának is ő látható a címlapján.

8. Miranda Kerr

Fotó: Getty Images

Az ausztrál modell 2006-ban mutatkozott be a Victoria's Secret kifutóján, ezzel felváltva Gisele Bündchent. Az évek során elképesztően sok márkának ő lett az arca, de számos reklámban is láthattuk, sokáig a Pink vonal arca volt.

9. Adriana Lima

Fotó: Rexfeatures

A brazil modell 2018-ban jelentette be visszavonulását a Victoria's Secrettől. Ő az a modell, aki 18-szor szerepelt a show-n, ezzel lekörözve Alessandra Ambrosiót.

10. Candice Swanepoel

Fotó: Rexfeatures

A dél-afrikai topmodell már 2006 óta láthathó az évente megrendezett Victoria's Secret Fashion Show-n. A lány még mindig aktív, 2017-ben a Miss Sixty arca lett.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: A Rák bánjon óvatosabban a pénzzel, a Bak forrósítsa fel a hálószobát - április 18.

Napi horoszkóp: A Rák bánjon óvatosabban a pénzzel, a Bak forrósítsa fel a hálószobát - április 18.

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője