A 86 éves Insta-nagyi tarol!

2015.április.8.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A már jelentős követőtáborral rendelkező Instagram nagyi, Baddie Winkle, fiatalokat megszégyenítő módon pózol fotóin, visel hippis öltözéket, és tündököl fürdőruhában!

Igen, jól olvastátok és látjátok! A 86 éves nő ugyanis legújabban a kaliforniai divatház, a DimePiece kampányában tűnt fel, amely márka egyébként nagyon fontosnak tartja az egyediséget, és utcai viseleteiben is igencsak merész darabokat találunk. Rajongóik között olyan nagy nevek is szerepelnek, mint a barbados-i szépség, Rihanna, a pucérkodás királynője, Miley Cyrus, vagy az idén a Szigetre hozzánk is ellátogató énekesnő, Ellie Goulding!

A legújabb, State of Mind kampányt a szintén kaliforniai származású fotós, Nikko La Mere készítette, akinek munkáit láthattuk már számos nagy magazinban, mint például a Nylon Magazine, Rolling Stone, vagy a Teen Vouge. Meg kell hagyni, meglehetősen merész húzás volt a DimePiece részéről, hogy a 86 éves nagyit választotta kampányarcnak, mégis úgy tűnik, működik a dolog! Baddie büszkén vállalta a fotózást, és viselte a ráadott ruhadarabokat, legyen szó sokat mutató fürdőruhákról, vagy a márka jellegzetes rosszlányos háló ruháiról! Az Instagram sztár egyik fotója alatt elárulta, hogy célja nem más, mit újra bebizonyítani, hogy az ember sosem túl öreg ahhoz, hogy ő legyen a legmenőbb mindenki közül, és a kor nem lehet akadály senki számára!

Baddie Winkle

A botrányhős, Miley Cyrus figyelmét természetesen nem kerülték el a nagyi merész alakításai, így az énekesnő mostanában folyamatosan tesz fel Instagramjára olyan képeket, melyre Baddie-t is odaszerkeszti maga mellé, vagy éppen a saját arcát kicseréli az idős hölgyével. Ki tudja, talán egy örök barátság van kialakulóban?

Baddie Winkle
Baddie Winkle

Úgy tűnik Baddie húzása olyannyira sikeres, hogy egyre több neves divatház is az idősebb korosztályt részesíti előnyben kampányaiban. Ott van például a Chloé, 80 éves modellje, az író Joan Didon, a Saint Laurent arca a zenész Joni Mitchell, vagy az Alexis Bittar fotóin látható 93 éves divatikon Iris Apfel!

Szerintünk szuper, hogy végre az idősebb korosztály is helyet kapott a divatiparban! Ti mit szóltok ehhez az újításhoz?

data-instgrm-version="4" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> Gettin Muah tan on wiff @baddiewinkle A photo posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on Apr 6, 2015 at 5:42pm PDT

data-instgrm-version="4" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> Me amp; @baddiewinkle GETTIN weadyyyy fo da day A photo posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on Apr 7, 2015 at 11:30am PDT

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Az Ikrek húzza meg a határait, a Skorpió anyagi elismerésre számíthat - április 19.

Napi horoszkóp: Az Ikrek húzza meg a határait, a Skorpió anyagi elismerésre számíthat - április 19.

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője