A H&M 2021-es vendégtervezője Simone Rocha

2021.január.14.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Folytatva az elismert divattervezőkkel való együttműködésének tradícióját, a H&M örömmel jelenti be legújabb kollaborációját a londoni székhelyű divattervezővel, Simone Rochával. A Simone Rocha x H&M kollekció részeként a divattervező jellegzetes női ruhái mellett ezúttal férfi- és gyerekruhák is lesznek. Ez az első alkalom, hogy Rocha az egész család számára tervezett kollekciót. Mindegyik kategóriában a különféle alkalmaknak megfelelő teljes szettek készültek: különleges alkalmakra tüllruhák és öltönyök, kötöttek és ingek, hétköznapi viseletre kabátok, pólók, kiegészítők, többek között a Rocha névjegyeként ismert csillogó ékszerekkel és gyöngyökkel díszített cipőivel.

A H&M 2021-es vendégtervezője Simone Rocha
Fotó: h&m

Rocha az első ír származású designer, akivel a H&M közös kollekciót készít. Ez a kollekció, mint ahogy minden munkája, interetnikus származásának örökségét ünnepli és nyújtott megannyi inspirációt a márkájának meghatározásához, egészen a hongkongi tradíciókon és kézműves hagyományokon át, a művészettörténet nagyjaiig.

A Simone Rocha x H&M kollekcióban megtalálható a sokféle sziluett, anyag, hímzés és hatás, ami a Simone Rocha világot jelenti, emellett pedig a márkát fémjelző darabok apró változtatással újra lettek alkotva, ezzel tisztelegve a Simone Rocha márkatörténet előtt. A kollekcióban fellelhetünk Tudor-korabeli hatásokat, vadvirágok, portrék és fényképek, valamint babák és játékok formájában, valamint megtalálhatóak lesznek a kockás minták, gyöngyök, rózsaszínek, pirosak és különleges anyagok, amelyeket házon belül terveztek, kifejezetten ehhez a kollekcióhoz. A kollekció alkotásakor Rocha visszanyúlt márkájának archívumához, és kombinálta a múltbeli kollekcióit a nagy műgonddal újragondolt kedvenceivel, hogy egy dinamikus kollekciót készíthessen, ami igazán mai lett.

Fotó: h&m

A kollekció, ami március 11-én debütál, a Simone Rocha márka évtizedes fennállását is ünnepli – ez nagyszerű teljesítmény egy független, londoni székhelyű márkától. Rocha védjegye az erőteljes vizió és a konzisztencia, ami átjár minden egyes új alkotást, és lehetővé teszi a márka viselőinek, hogy kedvük szerint kombinálják a különböző szezonok darabjait. Ez a kollekció hasonló elképzeléssel készült: hogy viselői minden egyes darabját szeressék és hordják éveken át. Ez egy meghívó Simone Rocha világába, amely most mindenki számára elérhetővé válik.

"Nagyon izgatott vagyok, hogy együtt dolgozhattam a H&M-mel ezen a különleges kollekción. Ez valóban egyfajta ünneplése a márkámat meghatározó daraboknak, valamint azoknak a hatásoknak, amik engem formáltak. Mind tervezőként, mind pedig vásáróként hatalmas rajongója vagyok a H&M designer együttműködéseinek. Margiela, Alber Elbaz, Comme des Garcons – ez egy csodálatos lista, amelybe büszkeség bekerülni." Simone Rocha

"Simone Rocha már egy ideje a H&M kívánságlistáján szerepelt. Ez a kollaboráció egy új közönségnek nyújt lehetőséget, hogy a divattervezés történetének egyik különleges darabját birtokolhassák. A H&M-nél mindannyiunkat inspirált, hogy egy női tervezővel dolgozhatunk, aki igazán érti a kortárs femininitást és nőiséget, és aki elkötelezett aziránt, hogy tökéletesre fejlessze a tervezést és ruhakészítést, kezdve a különleges anyagok kifejlesztésének folyamatától, egészen a sziluettek, formák és díszítések megválasztásáig. Ennek a kollekciónak minden darabja egyedi, különleges és egy éveken át tartó munka és kutatás eredménye." Ann-Sofie Johansson, H&M

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Nem is gondolnád, milyen bizarr dolgokat rejtenek az eltűnt bőröndök

Nem is gondolnád, milyen bizarr dolgokat rejtenek az eltűnt bőröndök

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője