A Nini Molnar Bags új kollekcióját imádni fogod!

2017.október.16.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

2017-ben az Év kiegészítőtervezője kategóriában Molnár Nini nyerte a GLAMOUR Women of the Year díjat.
A Nini Molnar Bags alapítója most új kampánnyal rukkolt elő, aminek fotóit Éder Krisztián készítette el.

″A Handbag Stories inkább kollaboráció mint kampány. Egy közös project Éder Krisztiánnal, amit már régen szerettünk volna megvalósítani. Mindketten sokat vagyunk külföldön, Krisztián New Yorkban én pedig általában Londonban és a világ más pontjain népszerűsítem a Nini Molnar brandet.
A nyár végén szerencsére mindketten itthon voltunk és létre tudott jönni a közös project, ami mindkettőnk számára kihívás és nagy öröm volt.
Mikor barátok dolgoznak együtt fontos, hogy tudjunk a koncepcióra és a tervezett látványra koncentrálni, amellett hogy nagyon szórakoztató és vidám hangulat volt mindvégig. Reméljük, hogy a Handbag Stories-nak lesz még folytatása… -mondta a tervező″

Az 2017-es téli kollekcióban is a márkára jellemző stíluselemek jelennek meg mint például az elegancia és az extravagancia ötvözése. Leginkább a különleges anyagok használatát helyezik előtérbe, ezért ebben a kollekcióban is minőségi és természetes anyagokat használtak fel, mint például rattan nád, szőr és fényes metál bőr. A kollekcióban domináló színek a piros, rózsaszín és a föld színek. A piros és a rózsaszín a nőiességet, magabiztosságot tükrözi míg a föld színek az eleganciát, finomságot képviselik.

Ezt olvastad már? Ez hihetetlen! Palvin Barbara és Éder Krisztián a kultmagazinban! Gyönyörű képek

Az évek óta nagyon népszerű Pombag idén egy újragondolt, kissé visszafogottabb verzióban született újjá. A bőr táskát játékos cserélhető pompom-mal látták el, ami ellensúlyozza a bőr klasszikus komolyságát.

Ezen kívűl különösképpen előtérbe helyezték a funkcionalitást és megalkották a Hold My Heart Bag-et, egy letisztult tote vonalú táskát, amit nem féltek feldobni egy szív alakú fogóval. Ez a táska azon kívül, hogy nagyon szemrevaló, úgy lett megalkotva, hogy egy modern nő mindennapi kellékeihez tökéletesen illeszkedjenek.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője