Az idei ősz színe a kék, és fontos ügyet támogat!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ebben a szezonban nem csak a menyasszonyoknak lesz szükségük egy kék ruhadarabra, ugyanis az ősz legnagyobb slágerei a kék, és annak árnyalatai lesznek. Ez a szín eddig inkább a nyárral volt azonosítható, most azonban megfordult a kocka. A babakék, a türkiz, a farmer, a sötétkék, az indigó, mind-mind jelen voltak a 2017-es téli kollekciókat bemutató kifutókon, amik idén meghatározzák a fast fashion üzletek kínálatának színvilágát. Nyugtató hatása miatt nem csoda hogy mindenki imádja ezt a természetközeli színt, mivel a legtöbb nőnek jól áll, a tervezők is szívesen dolgoznak vele. Giorgio Armani legnagyobb kedvence, szinte minden alkalommal tervez valami sötétkék darabot az éppen aktuális kollekciójába. A londoni divatvilág létrehozott egy külön árnyalatot a néhai Richard Nicoll emlékére, aki szívesen használta ezt a tónust.

Christian Dior

A kék azonban mélyebb jelentéssel bír, mint azt egyesek gondolnák, ugyanis ez az autizmus hivatalos színe. Április 2-án van az Autizmus Világnapja, a világnap előestéjén pedig kék színnel világítanak meg egy-egy közismert épületet. Magyarországon ilyenkor a Parlament borul kékbe, ez a figyelemfelhívás egyik fontos eszköze.

Fendi

A Kiehl's bőrápolási vállalat bejelentette, hogy az Oscar-díjas színésszel, Matthew McConaughey-val karöltve támogatják az "Autism Spaeaks" szervezetet, mely az autizmus világelső érdekképviselete. A kollaboráció során a Kiehl's készített egy videót amely felhívja a figyelmet az autizmussal élő gyermekek problémáira. A cég támogatókat keres, hogy osszák meg a videót, ezáltal megosztásonként 1 dollárt adományoznak a szervezetnek.

Giorgio Armani

Az együttműködés során megtalálható lesz egy különleges termék, a Kiehl's x Matthew McConaughey Limited Edition Ultra Facial Cream, mint a kampány jelképe. A Kiehl's ezzel az akcióval is olyan ügyre szeretné ráirányítania figyelmet, amely nem kap elég pulblicitást, pedig az autizmus különböző fajtái közel 70 millió embert érintenek világszerte. Itthon az AOSZ (Autisták Országos Szövetsége) foglalkozik az üggyel, melyet támogathatsz adód 1%-val, de lehetőség van online adományozásra is, illetve személyes segítségre is, ha jelentkezel önkéntesnek!

Matthew McConaughey

Ha többet szeretnél megtudni az AOSZ tevékenységéről, keress rá weboldalukra itt: www.aosz.hu
AOSZ
:
Bankszámlaszáma: 18203332-06014620-40010013
Adószáma: 19025915-1-41

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Gólyahír, babát vár a gyönyörű magyar modell: Axente Vanessa mesés fotóval jelentette be a baba érkezését

Gólyahír, babát vár a gyönyörű magyar modell: Axente Vanessa mesés fotóval jelentette be a baba érkezését

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője