Az új Kate Moss: a hiperaktív Cara Delevinge?

2014.június.3.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A legendás topmodell, a brit ikon most a GLAMOUR címlapján pózol a saját maga tervezte Topshop ruhában és egyik kedves barátnőjével, a szintén világhírű stylisttal, Katie Englanddel együtt ad interjút. Érdemes elolvasni az exkluzív beszélgetést velük. Jót kacagnak a saját életükön a júniusi számunkban. Hidd el, rögtön jobb kedvre derülsz az olvasgatás után \ (ráadásul ezzel a lapszámmal június 7-én, azaz most szombaton kedvezményt kapsz több szuper márkából is).

Többször jelentették már be "az új Kate Moss -t" a sajtóban, címlapszövegeken. Kicsit mindig negatív érzésem van az ilyen narrációval kapcsolatban, mert úgy érzem, hogy olyan, mint amikor új cipőt vesz az ember, vagy lecseréli az autóját. Jöhet az új, viszlát régi! Persze, 20 évesen, amikor ott toporogtam az "öregek" nyomában, biztosan nem voltam ennyire érzékeny a hasonló bevezetésekre, sőt. Biztosan úgy voltam vele: "Lássa már be, hogy vége! Miért erőlteti még ezt az ügyet? Tudni kell időben leköszönni." Fiatalság, gyorsulás!

Burberry kampány

Ma már úgy vagyok vele, pláne, mivel személyesen is érintve vagyok az öregedésben, hogy látom az előnyeit a húszéves kornak, de látom az előnyöket abban is, ahogy az ember "kikecmereg" a húszas éveiből. A velem együtt dolgozó huszonéveseknek gyakran elmondom, hogy annak idején én egyszerre dolgoztam, jártam nappali tagozatos egyetemre (amit komolyan gondoltam, szóval nem csak a papírért tettem), buliztam, tanultam, így egy dologra nem sok időm maradt, az alvásra. Szerintem már halálosan unják ezt a dumámat, de azért csakazértis leírom.

Szóval szerintem az ember a húszas éveiben ne nagyon pihenjen. Én nyaralni is csak véletlenül jutottam el egyszer 23 éves koromban, egyébként sosem jutott erre időm, hanem inkább dolgoztam. Nem sajnáltatom magam. Így is mindig azt éreztem, hogy le vagyok maradva valamiről, még több információt lehetne befogadni, több dolgot kellene megismerni, megtudni. Felépítettem magam, legalábbis a vázat, amire aggathatom a további dolgokat, amik az életemet képezik. Éppen ezért értem meg Cara Delevingne -t is (az egyik "új Kate Moss" jelzővel megbélyegzett sztármodellt), amikor túlpörög, de ugyanakkor sajnálom is. Kate Moss-nak és nekem annak idején azért nem kellett minden percünkből cirkuszi mutatványt csinálni, nem kellett rettegni, hogyha nem kapunk egymillió like-ot, akkor már nem is érdekeljük az embereket.

A két topmodell a Vogue és a Teen Vogue címlapján

Sarah Doukas szerint, aki a Storm Model Management tulajdonosa (ő Kate Moss ügynöke és Carát is ő menedzseli) a Vogue-nak mesélt a két modell közötti alapvető különbségekről. Szerinte Cara teljesen másmilyen, mint Kate (horoszkópjukban a Nap is egymással majdnem szemben áll, Kate Bak, Cara pedig Oroszlán, tökéletesen ellentétes karakterek). Mondjuk Kate-nek volt is volt pár ügye, de ki emlékszik már azokra! Ma már a megszelídült, profi Moss-szal sokkal könnyebb lehet a menedzser élete, mint a másodpercenként posztoló Delevingne-nyel, akinél sosem lehet tudni, milyen exhibicionista tettre szánja el magát. A Vogue-nak ki is fejtette Doukas, hogy "állandóan nemet kell mondjunk Cara újabbnál újabb ötleteire". Miért is? Nagyon fontos az ügynök szerint, hogy a lányok ne legyenek túlexponálva a piacon, mert ha sokat szerepelnek, az embereknek elegük lehet belőlük.

Kate majdnem dupla annyi éves mint Cara. Senki meg nem mondaná ezen fotók alapján

Lássuk be, mi földi halandók, akik nem a fizimiskánkból élünk, nem nagyon értjük, mi is itt a tét, hiszen azt posztolunk, amit akarunk. Kate Moss éves keresete viszont tizennégymillió dollár. Cara negyvenhat millió dollárral már túl is lépett rajta. Van tehát egy kis tétje az ügynek, azt hiszem. A tőzsdecápáktól tanultam, hogy a "elvárás" nagyon sokat jelent, azaz Cara elképesztő bevételeinek nagy titka abban is rejlik, hogy tőle még azt várják, hogy 10 évig biztosan a csúcson lesz. Kate Mossról meg ki tudja.
Ha viszont elolvasod a júniusi számunkban lévő interjút Kate-tel, akkor biztosan te is úgy gondolod majd, ahogyan én: látunk még Kate Moss kollekciót a London Fashion Week-en. Megkövezés helyett inkább küldjetek virágot, ha mégsem.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője