Egy nap 10 szett! Blake Lively rekordot döntött

2015.április.22.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Blake Lively született stílusikon, persze, mit is várnánk egy hosszú lábú, aranyhajú kaliforniai szépségtől? A Gossip Girl sztárja a tévé képernyőjén nőtt fel a szemünk láttára, és tapasztalatlan kis tiniből vált hollywoodi bombázóvá, majd szupersztár feleséggé és anyukává, illetve nem utolsó sorban zseniális üzletasszonnyá.

blake lively
Fotó: Northfoto

Szerencsére Serena Van Der Woodsentől csakis a legjobbakat leste el a 27 éves színésznő, és mára az egyik legizgalmasabb teremtés a vörös szőnyegen. Természetesen a stílusosság mellett tehetségből sincs híján, hiszen legújabb filmje, az Adaline varázslatos élete máris kasszasikerre ítéltetett, aminek népszerűsítésében kétségtelenül óriási szerepe van Blake Lively lehengerlő stílusának és személyiségének.

Azt, hogy szuper ízlése van, nem újdonság, hiszen elevenítsd csak fel a vörös szőnyeges megjelenéseit - emlékezetes mindegyik egytől egyig. Viszont Blake Lively most olyat tett, amit eddig más hírességtől még nem láttunk. Egy nap alatt 10 annyira szenzációs szettet lőtt el New Yorkban, hogy mi csak kapkodjuk a fejünket egyik összeállításról a másikra teljes lefegyverzett állapotban. Egyértelmű, hogy felmerül a kérdés, vajon hogyan csinálja?! Nos, nem hátrány, hogy a saját Preserve életstílus oldala és webshopja kínálta lehetőségeket jól ki tudja használni, ahogy az sem, hogy a divatházak is a legnagyobb előszeretettel öltöztetik bármilyen eseményre.

Galériánkban megtalálod mind a 10 összeállítást, és kérünk, áruld el, neked melyik tetszik a legjobban, mert mi, ha pisztolyt tesznek a fejünkhöz, akkor sem tudnánk kiválasztani a kedvencünket!

Kattints ide:

Egy nap 10 szett! Blake Lively rekordot döntött A csodálatos színésznő 10 elképesztő összeállításban vonult fel egy nap alatt!


Galéria

Bezárás
2021.06.29.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője