Ez hihetetlen! Palvin Barbara és Éder Krisztián a kultmagazinban! Gyönyörű képek

2017.március.23.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Talán még emlékeztek rá, hogy a GLAMOUR magazinban interjút készítettünk Éder Krisztiánnal, aminek különleges apropója volt, hiszen az itthon sikeres popkarrierjét a fotósszakmára cserélő sztár Amerikába készült, hogy kipróbálja magát a nemzetközi piacon is.

Palvin Barbara a CR Fashion Bookban Éder Krisztián fotóján
Fotó: ÉderKrisztián/CRFashionBook

Hiába számított egyre sikeresebbnek és elismertebbnek Krisztián a hazai fotósszakmában, azért Amerika, ahol teljesen más a piac, sokkal nagyobb a verseny, szinte újra kellett építenie a karrierjét. Hogy hol is tart ezen az igencsak nehéz és rögös úton, arról kaptunk most egy nem akármilyen visszajelzést. Kezdjük azzal, hogy Instagram oldalának követői már láthatták, hogy a Wall Street Journal Magazin márciusi divatanyagát fotózhatta, ami igencsak jelentős sikernek számít, de nem kellett várni az újabb nagy dobásra, hiszen most kijött a hír, hogy a francia Vogue legendás főszerkesztőjének divatkönyvébe, bookazine-jába, ha úgy tetszik, a CR Fashion Bookba is készített divatanyagot, méghozzá Palvin Barbarával a főszerepben.

Palvin Barbara a CR Fashion Book divatanyagában Éder Krisztián fotóján
Fotó: ÉderKrisztián/CRFashionBook

A páros már régóta ismeri egymást, több közös munkájuk is volt, de valószínűleg ez a legjelentősebb most mind közül, hiszen ez mégiscsak egy divatkörökben igazi kultmagazinnak számító lap online felületén jelent meg. Hogy milyenek a fotók? Nos, milyenek is lehetnek, ha Palvin Barbi pózol rajtuk!? Érzéki és bensőséges fotósorozat született, amelyen látszik, hogy fotós és modellje ismerik egymást és meg is bíznak egymásban.

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> 7 ways to seduce with Barbara Palvin. My new story for @crfashionbook is out! Styling by Ben Perreira Mua Grace Ahn Hairstylist Shinya Nakagawa #barbarapalvin #krisztianeder #benperreira #crfashionbook #imgmodels #iconmodelmanagement Krisztián Éder (@krisztianeder) által megosztott bejegyzés, 2017. Márc 22., 08:46 PDT

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> 7 ways to seduce with Barbara Palvin. My new story for @crfashionbook is out! Styling by Ben Perreira Mua Grace Ahn Hairstylist Shinya Nakagawa #barbarapalvin #krisztianeder #benperreira #crfashionbook #imgmodels #iconmodelmanagement Krisztián Éder (@krisztianeder) által megosztott bejegyzés, 2017. Márc 22., 09:12 PDT

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője