Hahó lányok! A pasik már nagyon is megérkeztek 2017-be!

2017.január.4.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Azt nem lehetne állítani, hogy uborkaszezon lenne az év első hónapja Hollywoodban, sőt! Az év egyik legfontosabb időszaka ez a filmes szakmának, hiszen Amerikában egymást érik a különféle díjátadók, a vörös szőnyegen igazi nagyüzem van.

Miközben Palm Springsben zajlik a filmes fesztivál, New Yorkban a helyi kritikusok gálájára került sor január első napjaiban. Máris egymást érik a sztároktól hemzsegő vörös szőnyeges partik. Nem szeretnénk megbántani a színésznőket, de egyelőre úgy tűnik, hogy a fiúk villognak első sorban. Oké, persze nekik könnyű dolguk van, felvesznek egy szmokingot és már kész is. De azért lássuk be, ezt is el lehet szúrni és attól, hogy öltöny van valakin még egyáltalán nem biztos, hogy jól is néz ki.

Ezek a színészek azonban remekül ugrották meg a lécet, csodásan elegánsak és egyáltalán nem unalmasak a vörös szőnyeges szereléseikben:

Joel Edgerton, akit például a Fehete miséből ismerhetsz, a rizikósabb fehér mellett döntött és nem is választott rosszul:

Joel Edgerton

Andrew Garfield ugyan már 33 éves, de valahogy sosem kelt túl férfias benyomást öltönyben, szerintünk most 2017-ben végre nem úgy néz ki, mint a ballagására igyekezne a kicsit lötyögő öltönyében:

Andrew Garfield

Mahershala Ali, aki Az éhezők viadalának záró epizódjaival végre kilépett a sorozatszínész kategóriából egyszerűen sütkérezik a népszerűségben, a megjelenése ehhez mérten felszabadult és férfias:

Mahershala Ali

Mindig tudtuk, ha valaki tud meglepően izgalmasat húzni a férfiak közül a vörös szőnyegen, akkor az Pharrell Williams. Ez az újraértelmezett torreádorszerkó nagyon vicces, de egyúttal tényleg stílusos választás:

Pharrell Williams

Ryan Gosling az a kategória a férfiaknál, mint a nőknél az új filmjében kolleginája, Emma Stone, bármit felvehet, akkor is jól fog kinézni. Mondjuk azért így egy fokkal még szexibb, mint kinyúlt melegítőben:

Ryan Gosling fekete szmokingban

Fotók: NorthFoto

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ennyi volt: Harry herceg életre szóló döntést hozott

Ennyi volt: Harry herceg életre szóló döntést hozott

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője