Interaktív - Fergeteges kollekciók a hétvégi Fashion Week Budapestről

2014.április.14.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Újabb szuper budapesti Fashion Weeket tudhatunk magunk mögött, mely ismét a Toni & Guy, a MAC és a BigBag PR elképesztő, kitartó és fáradhatatlan munkájának volt a közös gyümölcse. A GLAMOUR természetesen ott járt, az összes bemutatót végignézte, és a színfalak mögé is betekintett, ahol a modellek panasz nélkül tolták végig a hosszú és fárasztó napot.

mihalik eniko
Fotó: Instagram@glamourhungary

Ahogyan eddig is, most is az idei GLAMOUR Women of the Year legjobb tervezőjének őszi-téli kollekciójával indult a Fashion Week, mely röviden a "crazysexycool" jellemzést kapta megálmodójától. Szegedi Kata a következő szezonra az izgalmas printek, mint a terepminta, a pöttyök vagy a csíkok, keveredését alkotta meg, és ez a változatosság természetesen az anyaghasználatban is ugyanúgy megjelenik.

A Nubu csapatának kollekciója geometriai formákra, inspiráló üzeneteket hordozó pólókra és először bundát is magába foglaló anyagokra épült.

A Je Suis Belle tervezőpárosától először láthattunk teljesen fekete kollekciót, de ennek a színnek a komorságot és szigort sugalló hangulata remek kontrasztban állt a márkára jellemző könnyed, sportos, fiatalos stílussal. Most először készült saját táskakollekció is a ruhákhoz, melyet a Komod egyik alapító tagjával, Veszprémi Gabriellával alkották meg közösen.

Anda Emília őszi kollekcióját az 50-es és 60-as évek amerikai Hard Edge festészeti irányzata ihlette. Annak ellenére, hogy Anda ruháira a minimalizmus, a letisztultság és a redukált színvilág jellemző, az éles szeműek felfedezhették benne a bolondosságot és a játékosságot, melyet a tervező a geometriai arányok súlypontjainak ide-odahelyezésével ért el.

Sándor Sandrától már megszokhattuk, hogy mindig nagyon komoly és egyedi elgondolás áll a Nanushka kollekciók mögött. Ez a 2014-es őszi-téli szezon ruháinak megalkotásakor sem volt máképp. A következő évszakokra a Nanushka kollekciójában egymásra talál Egyiptom, a közel-keleti mitológia és a Biblia. Izgalmas printek, lágy selymek és pihe-puha pulóverek várnak ránk. Mi már alig várjuk, hogy viseljük őket!

És, ahogy az lenni szokott, a Use Unused lehengerlő kollekciójával zárult a 2014-es Toni & Guy Fashion Week Budapest. A tervezőtrió legújabb ruháihoz utazásaikból merítettek ihletet, és több nagyváros stílusának találkozását hozták össze egy azon kollekcióba. Az bemutató természetesen most is elsöprő sikert aratott. A különlegességét az a tény is csak emelni tudta, hogy Mihalik Enikő is tiszteletét tette a nézők sorában.

És most pedig következzenek a legjobb Instagramos-fotók a kulisszák mögül, illetve az első sorokból, ha esetleg lemaradtál volna a bemutatókról vagy az élő közvetítésről.

Kattints a galériára, ahol megtalálsz mindent, amit tudnod kell a legutóbbi Toni & Guy Fashion Week Budapestről:

Interaktív - Fergeteges kollekciók a hétvégi Fashion Week Budapestről Az este vitathatlanul legnagyobb pillanata Mihalik Enikő felbukkanása volt.


Galéria

Bezárás
2021.06.29.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

A fenntartható, hazai márkák támogatása a közös ügyünk!
WAMP x Fashion Revolution Hungary

A fenntartható, hazai márkák támogatása a közös ügyünk! WAMP x Fashion Revolution Hungary

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

A Dolce&Gabbana új illatpárosából árad a magabiztosság- Fedezd fel Te is! (x)

A Dolce&Gabbana új illatpárosából árad a magabiztosság- Fedezd fel Te is! (x)

Baj, ha össze-vissza menstruálsz? (x)

Baj, ha össze-vissza menstruálsz? (x)

A sok edzéstől lesérültél? Ettől biztosan hamar felépülsz! (x)

A sok edzéstől lesérültél? Ettől biztosan hamar felépülsz! (x)

Ezektől a vitaminos kozmetikumoktól ragyogó lesz a bőröd (x)

Ezektől a vitaminos kozmetikumoktól ragyogó lesz a bőröd (x)