Madame Pompadour nyomában a magyar influenszerek és a Sugarbird

2020.október.27.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Zseniális történeteket elevenített fel közösen a Sugarbird és a Moët&Chandon. Champagne & Cake délutánt tartottak egy fővárosi villa csodás kertjében, közkedvelt hazai influenszerek társaságában. A szűk körben megrendezett eseményen érdekes információkat tudhattak meg a vendégek a Sugarbird legújabb Czukormadár kollekciójáról, a méltán híres francia Moët&Chandon champagne eredetéről, valamint Madame Pompadour szokásairól.

Nem véletlen a mai Social Media véleményvezérekkel való párhuzam, hiszen Madame Pompadour volt az első olyan "influenszer", akinek már komoly követőtábora volt, igaz akkoriban nem virtuálisan, sokkal inkább a francia közéletben. Imádta a divatot és egyenesen rajongott a Moët&Chandon champagneokért, szenvedélyét pedig a teljes arisztokráciára átragasztotta, így az ő hatására igen kelendőek lettek a Moët palackok. A legenda szerint az alábbi mondat is Madame Pompadour száját hagyta el: "A champagne az egyetlen ital, melynek fogyasztása után egy hölgy szép marad." Egy biztos, Madame Pompadour letette a mai influenszer világ alapjait, aminek kiváltságos előnyeit élvezhették ki a Sugarbird vendégei is ezen az izgalmas eseményen. A titokzatos délutánon bemutatkozott a márka legújabb heritage Czukormadár kollekciója is, amiben ismételten megjelennek a magyar hagyományt idéző színes matyó és a csodás kerek Richelieu minták. A lenyűgöző heritage Czukormadár kollekcióval minden bizonnyal sikeres úton jár célja felé Jagasics v. Csonka Hedvig, a Sugarbird tulajdonosa: divatba szeretné hozni a magyart! Tiszteletre méltó cél. Főleg, hogy nem csak kollekcióik mintázatában tükröződik vissza a magyar jelenlét, hanem a gyártásban is. Sokan nem tudják, de a Sugarbird kollekciók termékei mindig, minden esetben Magyarországon készülnek, kizárólag magyar tervezők és magyar munkaerő bevonásával.

Szoros szálak fűzik össze a Moët&Chandon-t és a Sugarbird márkát, hiszen nyáron is kollaborált már a két brand egy exkluzív vitorláshajó kapcsán. Hamarosan újabb izgalmas együttműködéssel készülnek, aminek eredményét a Sugarbird vásárlói élvezhetik majd leginkább. Érdemes figyelemmel kísérni a Sugarbird Social Media oldalait és a www.sugarbird.com webáruházat a további részletekért.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Vigyázz velük, ezek a csillagjegyek teljesen kiszámíthatatlanok!

Vigyázz velük, ezek a csillagjegyek teljesen kiszámíthatatlanok!

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője