Megvan a H&M őszi vendégtervezője, és imádni fogod

2017.július.13.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Minden évben izgatottan várjuk, hogy a H&M márka milyen nagyhírű tervezőt, divatházat csábít különleges kollekcióra.

H&M x ERDEM kollekció
Fotó: Instagram

A svéd cég Karl Lagerfeldtől Versace-ig, a Lanvintől Stella McCartney-ig igazik ikonokat hozott egészen közel a gardróbunkhoz. Az idei őszi vendégkollekciót pedig egy fiatal, de annál erőteljesebb márka az Erdem készíti majd el. Az 12 éve alapított divatház névadója a Kanadában született török-angol származású Erdem Moralioglu tervező, aki elképesztő sikerrel építgeti a márkáját, ami szinte minden évben begyűjt valamilyen rangos szakmai díjat. A november 2-ától elérhető H&M-mel közös kollekció, amiről így nyilatkozott a dizájner:

„Nagyon boldog vagyok, hogy a H&M-mel dolgozhatok együtt, és hogy a munkám egészen új oldalát fedezhetem fel, beleértve a férfiruha-kollekció tervezését, amit még sosem csináltam korábban. Nagyon élvezem a munkát Baz Luhrmannal is, aki korunk egyik legnagyobb történetmesélője”

Ahogy Moralioglu is említette a kampányfilmet, a Moulin Rouge, A nagy Gatsby rendezője, Baz Luhrmann jegyzi. A klasszikus nőies szabásvonalakkal dolgozó Erdem márkától egy igazán színes, és dinamikus kollekcióra számíthatunk, hiszen a minták a halmozása, játékos variálásuk a divatház egyik védjegyének tekinthető, és erre a reklámfilmben látható első darabok, amelyeket a speciális H&M kollekcióból származnak bizonyítékul is szolgálnak.

Ann-Sofie Johansson, a H&M kreatív tanácsadója így mesélt az új együttműködésről:

„Attól a pillanattól kezdve, hogy Erdemmel először beszéltünk az együttműködésről, elbűvölt az, amit ő előrevetített. Az ERDEM x H&M kollekcióban egy szépséggel, kifinomultsággal és gazdag részletekkel teli varázslatos világot alkotott. Ezeket a különleges darabokat egy életre megkedveljük”

A ERDEM X H&M kollekció darabjai itthon a Váci1-ben és a hm.com oldalon lesznek elérhetőek, természetesen hamarosan újabb részletekről is beszámolunk majd, addig is tartsd szemmel a H&M Instagram oldalát!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Péter Szabó Szilvia: „Nem az a típusú lány voltam, akinek az az álma, hogy fehér ruhába bújjon”

Péter Szabó Szilvia: „Nem az a típusú lány voltam, akinek az az álma, hogy fehér ruhába bújjon”

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője