Szikszai Johanna a Vichy és a Grazia magazin kedvence

2014.május.4.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Szikszai Johanna (Visage) tavaly kapta meg álommunkáját Párizsban, egészen pontosan a Vichy bőrápolási termékcsaládjainak egyszerre két kampányát. Miután a Vichy Idéalia BB krém és a Vichy Aqualia Thermal Spa hidratáló reklámjával hónapokig láthattuk arcát az összes gyógyszertár kirakatában, a napokban jelent meg következő, videóval egybekötött kampánya, melyben a Vichy legújabb szérumát népszerűsíti világszerte. Ahogy ez a reklámból is kiderül, a Vichy Aqua Thermal Dynamic hidratáló szérum kifejezetten az érzékeny, dehidratált arcbőr regenerálásáért jött létre francia termálvíz és hialuronsav segítségével. Nem is csoda, hogy a makulátlan arcbőrű magyar szépségre esett a választás harmadjára is, akinek kis kacér szépségpöttyét sem retusálták le a kapány kedvéért!

szikszai johanna
Fotó: Grazia

Nézd meg Johanna Vichy reklámját:

Johanna magazinok terén sem okoz csalódást, hiszen idén másodjára szerepel a Grazia oldalain is. Olaszországban két divatanyaga is megjelent a februári számban: mintákat látványos virágdíszítéssel életre keltő sorozatában Andoni & Arantxa fotós duó kamerájának pózol a szezon legnőiesebb sminkjében, majd Céline, Dior, Armani, Valentino és Max Mara tavaszi színeit kombinálva láthatjuk ajkait szintén Martina D` Andrea sminkjével hangsúlyozva. Az előbb említett stáb tagjai csupán olyan nevekkel dolgoztak együtt az évek során, mint például az olasz és brazil Vogue, Roberto Cavalli, Moschino, Iceberg, Scarlett Johansson, Olivia Palermo és Natahsa Poly.

Itt találod az olasz Grazia fotóit:

Mivel a Vichyhez hasonlóan a Grazia szerkesztői sem tudják megunni békéscsabai büszkeségünk szépségét, a holland verzióban is főszerepet kapott a legfelkapottabb tervezők ruháit bemutatva egy sportos divatanyag keretében, melyet egy külföldön is igen ismerősen csengő magyar név örökített meg.

Nézd meg Johanna holland fotóit:

Tombor Zoltán már szintén számos alkalommal dolgozott a Grazia magazinnak, most közös munkájuk gyümölcseként csodálhatjuk meg Johanna hosszú, tökéletesen kidolgozott lábait!

Kattints a galériára:

Szikszai Johanna a Vichy és a Grazia magazin kedvence Johanna magazinok terén sem okoz csalódást, hiszen idén másodjára szerepel a Grazia oldalain is.


Galéria

Bezárás
2021.06.29.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője