Az új Sloggi melltartó annyira kényelmes, hogy még a pasid is felpróbálhatja

2017.március.22.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A sportos és laza megjelenés a nők legnagyobb örömére végre divatba jött, így már nem kell választanunk a komfortos és a trendi outfitek közül. Mi sem mutatja ezt jobban, mint hogy a kifutókon is megjelentek a szuper laza pulcsik és a lezser ruhák, amik mára már az irodákba is utat törtek maguknak: már nem szégyen, ha valaki nem magassarkúban és kiskosztümben feszeng egész nap, ugyanis a kényelem és az elegancia nem zárja ki egymást.

Sloggi
Fotó: sloggi

A Sloggi 1979 óta kampányol a kényelem mellett, így most a világ legkomfortosabb melltartójával ünnepli a "kényelem" divatját. A tökéletesség és innováció melletti elköteleződésének, valamint egyedülálló "kényelemközpontú" dizájn megközelítésének köszönhetően minden részletet aprólékosan összehangolt a márka innovatív melltartójának kifejlesztésének során. Így az új Wow Comfort melltartóban a klasszikus fém körmerevítőt ergonomikusan kialakított rugalmas, úgynevezett Flexi Mesh hálóval helyettesítették, mely egy nagyobb felületen oszlatja el a nyomást így megfelelő tartást biztosít, amely tökéletesen alkalmazkodik a mellformához, A-tól egészen D kosárméretig.

Ez az innováció elhozta minden nő számára a tökéletes, kompromisszummentes kényelmet, ezért egyszerűen mindenkinek fel kell próbálnia legújabb Wow Comfort melltartót, hogy érezhesse a csodát. És amikor azt mondjuk, mindenki, tényleg így értjük… még akár a pasink is fel akarja próbálni, hogy érezze ezt a tökéletes kényelmet.

Sloggi
Fotó: sloggi

Furcsán hangzik…? Gondolj csak bele, amikor elmész a barátnőiddel ebédelni, és ők sokkal finomabb ebédet választanak, te késztetést érzel arra, hogy belekóstolj, csak hogy te is érezd ezeket a csodás ízeket. Ez most pont ugyanez a helyzet, csak a világ legkényelmesebb melltartójával.

Ezért a termék bevezetése egy nagyon provokatív "Próbáld fel a melltartómat" elnevezésű kampány keretein belül valósul meg. Ez az igazi kényelmet ünnepli, amely túlmutat a kiváló illeszkedésen és a tökéletes mozgásszabadság biztosításán. A valódi kényelem egy elhatározás, hogy magabiztosan érzed magad a saját bőrödben az olyan helyzetekben is, amikor ki kell mozdulnod a komfortzónádból.

Sloggi
Fotó: sloggi

A Wow Comfort és a Sloggi kollekciója elérhető a Triumph üzletekben.

Az új Wow Comfort széria darabjai között megtalálható szivacsos és push-up fazonú melltartó, D kosárméretig, fekete és testszínben.

Itt az ideje, hogy te is érezd ezt a csodát, hiszen a Sloggi egy exkluzív táskával ajándékoz meg, ha felpróbálod legújabb Wow Comfort melltartóját. További részletek: http://www.sloggi.com/hu-hu/393.html

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Vigyázz velük, ezek a csillagjegyek teljesen kiszámíthatatlanok!

Vigyázz velük, ezek a csillagjegyek teljesen kiszámíthatatlanok!

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője