Karácsonyi bevásárlás a reptéren? Próbáld ki!

Promóció

2017.november.9.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ha lehetőséged van arra, hogy elutazz pár napra az ünnepek előtt, vagy esetleg külföldön élő rokonaidat látogatod meg, érdemes ezúttal a szokásosnál korábban érkezni a reptérre, hogy elmerülhess a boltok karácsonyi kínálatában. Anyukád kedvenc illata, az óra, amire a párod régóta vágyik vagy egy exkluzív szépségápoló szett, aminek úgy örülne a legjobb barátnőd, mind ott sorakoznak a polcokon, méghozzá kedvezményes áron. Tapasztald meg ennek előnyeit Te is!

Nem csak karácsony közeledtével érdemes legalább két órával az indulás előtt megérkezni a reptérre, hiszen az év minden napján 18 étterem, 4 kávézó és egy hangulatos bár várja az utasokat, hogy a pihenés már a terminálon elkezdődhessen. Az ünnepi időszakban ráadásul a legtöbb étterem szezonális étel- és italkínálattal is készül, így egy ködös hajnalon is könnyen karácsonyi hangulatot varázsolnak a gőzölgő kávéd mellé.
Egy kellemes reggeli vagy ebéd után pedig indulj útnak, és fedezd fel a Budapest Airport ünnepi forgatagát! Érdemes akár bevásárló listával is készülni, hiszen 63 különböző üzlet kínálatából válogathatsz, és ha időben érkezel, sorban állás nélkül, kedvedre kutathatsz karácsonyi ajándékok után a boltok polcain.

Akár az Európai Unión belül utazol, akár messzebbre indulsz, a Heinemann Duty Free kínálatában kedvező áron találsz parfümöket, kozmetikai szereket, utazó csomagokat és szezonális szetteket. Ilyen például a Rituals adventi kalendáriuma, amely ablakaiban minden nap vár Rád egy luxus kozmetikum. A termékek többsége ebben a formában és ezen az áron kizárólag a reptéren érhetők el. Ha igazán exkluzív meglepetéssel készülnél szeretteidnek , mindenképpen látogasd meg a Twinset üzletét szebbnél szebb divatos fehérneműkért és kiegészítőkért, illetv ne hagyd ki a Victoria's Secret üzletét sem, hiszen Magyarországon egyedül a reptéren található szaküzletük.
A Duty Free ital- és élelmiszer-kínálatát is érdemes végigböngészni, és az ajándékok közé egy-egy limitált kiadású vagy különleges kiszerelésű finomságot rejteni.

Válogass bátran az ajándékok között, ugyanis a reptéri üzletekben vásárolt termékeket külön díj fizetése nélkül viheted fel a repülőre. Így nem kell aggódnod a szigorú poggyászellenőrzés miatt, és extra helyet sem kell hagynod a kézipoggyászban, ahová beférnek a csomagok.
Vásárolj kedvedre, használd ki a kedvezményeket, és lepd meg a családodat vagy a barátaidat páratlan ajándékokkal!


Galéria

Bezárás
2021.01.31.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője