Kiss Ramóna, Pintér Ada, Szabó Hédi és Bolla Viki is ezt a melltartót viseli!

2018.március.14.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A sloggi nagy örömmel mutatja be innovatív Zero Feel melltartóját, mely varrás nélküli széleivel, szuper puha mikroszálas anyagával és könnyű szivacspárnáival végre felszabadítja a nőket a kényelmetlen melltartók szorításából.

Az elmúlt évszázadokban a női fehérnemű rengeteg innováción ment keresztül, de a mai napig sok melltartó annyira nyomja a női testet, hogy levétel után piros nyomokat hagynak a bőrön. Ez minden nő számára sajnos egy ismert probléma, ugyanis ezek a fehérneműk természetellenes módon szorítják a női testet egy idealizált formára.

A Zero Feel melltartó elsőként hozza el a megoldást erre a problémára, kényelmet és biztos tartást nyújtva a mindennapokra.
A Zero Feel melltartókat elsőként a sloggi nagykövetei - Kiss Ramóna, Pintér Ada, Iszak Eszti, Szabó Hédi és Bolla Viki – próbálhatták ki egy exkluzív fotózás keretein belül Debreczeni Zita stúdiójában. Kezdésként a lányok megmutatták, hogy milyen nyomot hagynak a kényelmetlen melltartók a testen, majd saját stílusuk szerint mutatták be, hogy a Zero Feel melltartó alkattól, mérettől és stílustól függetlenül, minden helyzetben szuper megoldást nyújt.

Nincs szorítás, nincs varrás vagy olyan címkék, melyek irritálnák a bőrt és nyomot hagynának rajta – a ZERO Feel nem ígér semmi extrát- csak a kivételesen könnyű, puha és rugalmas anyagot, és a tökéletes kényelem érzését.

A Zero Feel melltartó széles méret-, és fazon választékának köszönhetően szuperül kombinálható: XS-től egészen XL méretig elérhetőek mind sima szivacsos, mind push-upos verzióban. A klasszikus és az erősebb tavaszi színek kedvelői is garantáltan megtalálják a kedvencüket, ugyanis a kollekcióban megtalálható a fekete, a testszínű, a púder-, az erősebb rózsaszín, a kék és a sötétszürke is.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ennyi volt: Harry herceg életre szóló döntést hozott

Ennyi volt: Harry herceg életre szóló döntést hozott

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője