Mit ajándékozz 2019 karácsonyán? Itt mindent megtalálsz az ünnepi előkészületekhez

2019.december.12.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Régóta álmodsz egy olyan karácsonyról, amelynek minden pillanata örömben és békében telik? Amikor mindenkinek a megfelelő ajándékot adhatod és az előkészületek sem a stresszről, hanem az izgatott várakozásról szólnak? Akkor mutatunk egy szuper oldalt, ahol mindent megtalálhatsz, hogy harmóniában várhasd az év legszebb ünnepét!

Mit ajándékozz 2019 karácsonyán? Itt mindent megtalálsz az ünnepi előkészületekhez
Fotó: Gettyimages.com

Ahogy közeledik a karácsony úgy veszthetjük el egyre jobban a fejünket. Csak egy pár eset: az egyik szerettednek sehogyan sem tudsz kitalálni rendes ajándékot, a karácsonyfa méretéből faragni kell, nincs kész még a karácsonyi sütemény-felhozatal, nincs meg a pontos menetrend, kihez mikor mentek az ünnepek idején. A rohanás stresszhez, a stressz feszültséghez, a feszültség pedig veszekedéshez vezethet. Miért kellene így töltened az év legszebb és leghangulatosabb négy hetét?

Előzd meg az ünnepi őrületet azzal, hogy már most elkezdesz készülődni! Ha nem tudod, mit és hogyan csinálj, vagy csak szükséged lenne némi dekortippre, gasztro ötletre, inspirációra az ajándékvásárláshoz, akkor segíthet neked a Blikk.hu karácsonyi oldala!

Tippek, hogy varázslatban teljen az advent is

Az adventi időszakban az az egyik legszebb, hogy több, csak ekkor elérhető kikapcsolódást élvezhetsz. Szóval idén se hagyjátok ki a forralt borozást vagy forró csokizást a karácsonyi vásárban, vagy a korcsolyázást! Ezeket pedig még jobban kiélvezheted, ha az adventi teendőidet is kézben tartod, mint a takarítás, a dekorlás, a karácsonyi sütés-főzés. Szerencsére mindezzel nem kell egyedül megbirkóznod: ihletet meríthetsz az ünnepekre szabott gasztrotippek és a karácsonyi dizájn ötletek közül, ahol kiderül az is, hogyan hasznosíthatod újra a régi dolgaidat az ünnepi díszítésben!

Fotó: Gettyimages.com

Ne becsüld alá az időbeosztás fontosságát!

A legjobb ha már az elején átgondolod, mit, mikor és hogyan szeretnél csinálni a karácsonyi előkészületek terén. Készíthetsz listát, de igazán dizájnos és hangulatos megoldás egy adventi naptár, amellyel ráadásul a várakozás izgalma is fokozódik! Üljetek össze a pasiddal, a csajokkal és a családoddal is, cseréljétek ki a tapasztalatokat, és ne felejtsétek el a közös programokat is betervezni! Amennyiben kellene ehhez némi útmutatás, akkor szemezgess a Blikk karácsonyi útikalauzából, így akár olyan dolgokat is beírhatsz a naptárba, mint a kötelező karácsonyi filmmaraton!

2019 ajándékai és dekorjai

Ha te is igazi trendkövető GLAMOUR-csajszi vagy, akkor biztosan a karácsonyi díszítésben is izgat a legújabb divat: az idei karácsonyi színek, a különleges díszek és dekor minták. Így az előre tervezés jegyében idén hagyj időt, hogy ezt a részt is kiélvezd és legyen lehetőséged "ízlelgetni" az ünnepi tippeket! Ha pedig meglepnéd a párodat, barátnőidet egy szuper ajándékkal, akár egy beauty csomaggal, akkor a karácsonyi ajándékkereső lesz a segítségedre! Ha pedig a pasidnak keresel férfias ajándékcsomagot, akkor akár konkrét ajándékokat is találhatsz neki, de l ányokhoz és nőkhöz passzoló összeállításokra is bukkanhatsz, ha elég figyelmesen keresel. Induljon hát a vadászat!

A karácsonyi előkészületeket és az adventi időszak kiélvezését tehát nem lehet elég korán elkezdeni. Látogass el a Blikk.hu karácsonyi oldalára, ahol hasznos tanácsokat és izgalmas tippeket is kaphatsz ahhoz, hogy már ez a négy hét is varázslatban teljen!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Az Ikrek húzza meg a határait, a Skorpió anyagi elismerésre számíthat - április 19.

Napi horoszkóp: Az Ikrek húzza meg a határait, a Skorpió anyagi elismerésre számíthat - április 19.

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője