Olasz könnyedség és elegancia: megérkezett a Gino Rossi

2019.október.14.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A CCC egy rendhagyó eseményen mutatta be legújabb, olasz tervezésű márkáját. A budai villában valódi stílusikonok beszélgettek az erőlködésmentes eleganciáról, amit te is megtanulhatsz. 

Sprezzatura - Ez az olasz kifejezés már a tizenhatodik században a magától értetődő, könnyed eleganciát jelentette, Schiffer Miklós stílusszakember, divattervező és író is ezzel magyarázta a Gino Rossi bemutatóján, miért is csodáljuk annyira az olaszok öltözködését. Jelenlétével Pataki Ági, a sikeres filmproducer is emelte a kollekció bemutatójának fényét. Ági ma ismét modellkedik, ezzel is példát mutatva nőtársainak, azt üzenve, hogy kortól függetlenül lehetünk stílusosak, élvezhetjük az életünket. A stílusikon elmondta nekünk, hogy szívesen visel nyáron csizmát, ősszel és télen pedig szandált, ezzel kicsit mindig rafináltabbá, izgalmassá téve a szettjét. Mindig van nála váltócipő, ha magas sarkúban indul el, tehát nagyon praktikus a divathoz való hozzáállása.

Fotó: Fotó: Panamy
Fotó: Fotó: Panamy

Epres Panni modell és influencer is szerepelt a kerekasztal-beszélgetésen, melyet Maróy Krisztina, a GLAMOUR főszerkesztője vezetett. Panni nyolc évig élt Olaszországban férje, Benedek Tibor munkája miatt, így volt ideje ellesni az olasz stílustrükköket. Az influenszerként is aktív modell imádja a balerinacipőket, ezeket azonnal pótolja a ruhatárában, amint elkopnak. Izgalmas volt, hogy a sudár termetű, negyvenhárom évesen is hibátlan alakú Panni kijelentette, hogy szerinte a finom stílusának egyik alapja az, hogy sosem visel az alakot túlzottan megmutató, feszes darabokat. A három stílusikon tökéletesen megegyezett abban, hogy mindannyian igényes, jó minőségű alapdarabokra építik a ruhatárukat. 

A stílus tanulható, ebben megegyeztek a Gino Rossi kerekasztal-beszélgetésének részvevői: Epres Panni, Pataki Ági és Schiffer Miklós:

Gino Rossi stílus 

Az olasz tervezés egyfajta garancia arra, hogy be tudod csempészni a könnyed eleganciát a megjelenésedbe. A női cipők közt is megtalálod a CCC üzletekben azokat az alapdarabokat, amelyek könnyeddé tehetik a hétköznapjaidat: a klasszikus körömcipőt, a balerinacipőt, a bokacsizmát, a bakancsot, a hosszú csizmát.

A cipők mellett táskákat és egyéb kiegészítőket is beszerezhetsz. A kitűnő alapanyagok, finom textrúrák, aprólékosan kidolgozott részletek mind-mind segítenek neked, hogy tökéletes legyen a megjelenésed. 

Fotó: Fotó: Panamy
Fotó: Fotó: Panamy
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Nem is gondolnád, milyen bizarr dolgokat rejtenek az eltűnt bőröndök

Nem is gondolnád, milyen bizarr dolgokat rejtenek az eltűnt bőröndök

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője