A Gancia Pezsgőház idén is megújul

Promóció

2017.augusztus.29.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Az első olasz pezsgőház idén is szeretettel várja vendégeit a Budavári Borfesztiválon, amely szeptember 7-10. között kerül megrendezésre. A Gancia Pezsgőháznál az érdeklődők megkóstolhatják az egyedi Prosecco Leggero-t, mely az extra alacsony cukortartalmának köszönthetően még az fogyasztók alakjára is vigyáz. Azok számára, akik egy kis változatosságra vágynak a borkínálat mellett, a Gancia Spritz Bár nyújt elmaradhatatlan élményt különleges pezsgőkoktéljaival.

Idén harmadik alkalommal vesz részt a Gancia Pezsgőház az év legnagyobb és legprominensebb borfesztiválján és az eddigi évhez hasonlóan most is meglepetéssel készül. Az 1850-ben alapított Gancia Pincészet Olaszországban, Canelliben található, melyet az UNESCO a világörökség részévé nyilvánított. Az évtizedeken át folytatott kitartó munkának köszönhetően a Gancia széles termékválasztékából mindenki megtalálja a maga kedvencét.

Alaptermékei közé tartozik a nyárias, frissítő Prosecco, a mézédes Asti, a száraz Brut és a tavaszias Rosé. Mellettük, idén először mutatkozik be a Prosecco új változata, a rendkívül alacsony cukortartalommal bíró Leggero, mely biztosan a diétázók kedvence lesz.

A három féle pinot szőlőből érlelt Pinot di Pinot Rosé és Brut páratlan és komplex ízével varázsolja el az egyedülálló pezsgők kedvelőit.

Természetesen a champagne rajongók számára is kínál a Gancia többféle terméket. A klasszikus, hagyományos eljárással készült, több hónapon át érlelt Metodo Classico család igazi kuriózum a pezsgők között, tagja a 18 hónapos Rosé és Brut, a 24 hónapos Asti és a 60 hónapos Brut.

A pezsgőkön túl a Gancia Pezsgőház a koktélok szerelemeseire is gondolt és sok szeretettel várja őket a stand mellett kialakított Gancia Spritz Bárnál! Az itallapon így először a pezsgők mellet megjelennek az alábbi koktélok:

Prosecco, bodzaszirup és menta kiegyensúlyozott elegye, melyet egy kis szódával felhúzva igazán üdítő nyári koktélt kapunk

Elegáns és feltűnő: ezek a jellemzők illetik a Kir Royal koktélt, mely mindössze Prosecco egy kis fekete ribizli likőrrel megbolondítva

Mi sem frissítőbb, mint a Prosecco egy kis Limoncelloval és tonikkal összekeverve? Próbáld ki te is!

Kesernyés aromáival az Americano Spritz egy rendkívül különleges koktél, a különleges ízek kedvelőinek.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

4 lépés a változástól való félelem legyőzéséhez, hogy merj szakmát váltani – a Jooble állásportál tippjei

4 lépés a változástól való félelem legyőzéséhez, hogy merj szakmát váltani – a Jooble állásportál tippjei

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője