Házhoz jönnek a KIOSK Budapest izgalmas ízei, mi pedig kipróbáltuk őket

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Egyre több menő étterem állt át a házszállításra, hogy a megszokott minőséget és ízeket ezekben a percekben is élvezhesd. A KIOSK Budapest a főváros egyik ikonikus étterme, ahol a belváros lüktetése és a tökéletes kulináris fogások gondoskodnak, hogy maradandó élményben legyen részed. Ebben a sokunknak nehéz helyzetben azonban egy ideig nem élvezhetjük személyesen a finomságaikat, de ne aggódj nem kell lemondanod semmiről.

Saját futárszolgálatuk lehetővé teszi, hogy webes felületükről és a KIOSK applikáció segítségével, mely Andoridos és IOS mobiltelefonokra is letölthető, mostantól házhoz rendelhesd kedvenceidet.

Ráadásul, plusz újításokkal is előrukkoltak, melynek egyik nagy durranása, hogy új ízekkel bővítették a repertoárt. Természetesen nem kell kétségbe esniük azoknak sem, akik hiányolnák a megszokott ízeket, hiszen jópár klasszikus KIOSK-falatot megőriztek. Külön öröm, hogy a város egyik legfinomabb túrógombócát most már a kanapédon ülve, kedvenc sorozatod nézése közben is falatozhatod.

Ha ránk hallgatsz nem hiányozhat a rendelésedről az új étlap két aduásza a zöldspárgasaláta kecskesajttal, a zöldborsó főzelék rántott babfasírttal, az ikonikus gödöllői csirke, melyről ódákat lehetne zengeni és természetesen, ha elfogy túró gombócod kötelező a mákos gubájukat is megkóstolnod.

Az étlap izgalmas fogásai mellett, napi menüvel, vega opciókkal is készülnek, melyet egy héttel korábban a hét minden napjára meg tudsz rendelni. Fordulj hozzájuk bizalommal akkor is, ha a vasárnapi menüdet szeretnéd kicsit különlegessé varázsolni. Természetesen, ahogy már megszokhattuk a KIOSK most nagy fókuszt szentel a jótékonykodásnak. Jelenleg gőzerővel azon dolgoznak, hogy a jelenlegi helyzet hatására munkanélkül maradt, rászoruló embereknek segítsenek melegételhez jutni. Reméljük hamarosan beszámolnak, az ezzel kapcsolatos sikereikről.

Próbáld ki te is a pazar ízeket, töltsd le a KIOSK applikációt vagy rendelj valamit magadnak a rendeles.kiosk-budapest.hu oldalról.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Rihanna egy életre megbánta, hogy meztelenruhát vett fel, és el is mondja, miért

Rihanna egy életre megbánta, hogy meztelenruhát vett fel, és el is mondja, miért

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője