Nem tudod mit csinálj szilveszterkor? Íme egy tökéletes program a Gundel étteremtől

2018.december.22.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Van gasztro-hedonista ismerőse, rokona, akit megajándékozna? Válasszon a megújuló Gundel étterem kínálatából az igényes gasztronómia kedvelőinek, a kulináris élvezetek iránt fogékony szeretteinek Litauszki Zsolt executive séf kreációi közül. Változatos ajándékötleteket kínál Budapest 125 éves, legendás étterme, többek között kézműves beiglit, új ikonikus Gundel Csokoládét, aminek ízét a közkedvelt Gundel palacsinta ihlette, ajándékutalványokat a városligeti étterem különböző programjaira (Pezsgő Vasárnap, Szilveszter).

Amennyiben csak egy falat finomsággal szeretné bemutatni a legendás Gundel éttermet szeretteinek vagy ismerősének, nem is lehetne tökéletesebb ajándék a Gundel legújabb, ikonikus termékénél, a klasszikus Gundel palacsinta ízét magába foglaló Gundel csokoládénál. A táblás édesség éppúgy bővelkedik dióban és mazsolában, mint névadója, az étterem étlapjának tradicionális desszertje. Kiszerelés: 40g Ár: 1.100 Ft

Az együtt töltött idő az egyik legnagyobb meglepetés, amivel szeretteinket boldoggá tehetjük. Ajándékozzon néhány nyugodt órát: a Gundel különleges atmoszférája ünneppé varázsolja a hétköznapokat is. Szerezzen örömet karácsonyra Gundel ajándékutalvánnyal, hogy mások is átélhessék a Gundel élményt, ami garancia a minőségi kikapcsolódásra. Válasszon üzleti ebédre, meghitt vacsorára vagy a januártól megújult gasztronómiai koncepcióval induló, - korlátlan Sauska pezsgőt kínáló - Pezsgő Vasárnapi Ebédre szóló vouchert.

Vigye haza Ön is a Gundel élményt! További információkért és foglalásért forduljon hozzánk bizalommal:
+36 1 889 8128,
info@gundel.hu

, 1146 Budapest, Gundel Károly út 4.

Páratlan gasztronómiai kalandozás szilveszter éjszakáján

Hangosnak tartja a dudaszóval és konfettivel kísért, harsány szilveszter éjszakai bálokat? Szeretné végre egy lenyűgöző, art deco stílusú miliőben, főuraknak kijáró figyelemben részesülve átbeszélgetni az év utolsó éjszakáját? Akkor a "Gundel Szilveszter" ajánlata Önnek szól. Az elegáns enteriőrrel rendelkező étteremben az egész estét betöltő, nyolcfogásos gálavacsora ideje alatt a világszerte elismert hegedűművész, Horváth Gyula által vezetett Gundel Orchestra játszik. A zenekar a közismert musical-ek és filmzenék mellett hamisítatlan cigányzenével teszi teljessé Litauszki Zsolt harmonikus ízekkel megkomponált ételeit. A Kárpátmedence és a Monarchia területeinek ízeit egyaránt megelevenítő menü éppúgy bővelkedik exkluzív alapanyagokban, ahogy hazai termékek széles választékára épülő fogásokban.

Igazi adventi finomság: csokis-banános kuglóf - könnyű recept

Igazi adventi finomság: csokis-banános kuglóf - könnyű recept

Legyen részese ennek a páratlan élménynek, és töltsön el egy kellemes estét párjával vagy barátaival szilveszter éjszakáján a Gundel étteremben, az alábbi menü kíséretében:

Szarvasgombás mangalica-pástétom homoktövissel (Somlói Juhfark, Csordás-Fodor Pincészet) Libamáj sütemény Tokaji zselével és birsalmalekvárral (Tokaji Hárslevelű "Mád" Szent Tamás Pincészet) Vöröslencse-cappucino kaviárblinivel Homár ravioli, Bisque Csipkebogyós pezsgőszorbet, Szarvas hátszín füstölt feketegyökérrel, mangóval és kelbimbóval (Villányi "Principium" Cuvée Tiffán Pincészet) Sósmogyoró mandarin , Lúdláb torta (Tokaji Aszú 5 Puttonyos, Grand Tokaj)

A nyolcfogásos menü ára borokkal, welcome pezsgő koktéllal, ásványvízzel, kávéval, éjfélkor pezsgővel: 67.000 Ft (az ár tartalmazza az Áfa-t és a szervízdíjat is)



A szilveszterről bővebb információk és asztalfoglalás: +36 1 889 8111, +36 30 603 2480 info@gundel.hu

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Miley Cyrus hajszínváltása bebizonyította, hogy a barna a legizgalmasabb árnyalat

Miley Cyrus hajszínváltása bebizonyította, hogy a barna a legizgalmasabb árnyalat

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője