Interaktív - Legjobb szettek és fotók az idei Coachella fesztiválról

2014.április.20.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Coachella minden évben a legjobban várt zenei és művészeti fesztivál Kaliforniában, nemcsak az elképesztő fellépő lista miatt, hanem mert szinte mindenki, aki valaki Hollywoodban, a divat- és a popvilágban, az biztosan felbukkan itt.

katy perry, alexander wang
Fotó: Instagram

Évről évre a legnagyobbak koncerteznek az április második és harmadik hétvégéjén megrendezett fesztiválon. Idén "csupán" olyan neveket érdemes említeni, mint a már nálunk többször is látott Muse, az idei Sziget fellépői közül a Queens of the Stone Age, Calvin Harris, vagy a Bastille, de kedvenc lányainkat is meg lehetett nézni: Haim, Ellie Goulding, Lana Del Rey és a popszenzáció, Lorde. Továbbá a Coachella a meglepetés fellépőkről is híres, például Justin Bieber felbukkant Chance the Rapper előadása közepette, Beyoncé pedig húga, Solange koncertjét emelte jelenlétével, ahogy Jay Z és Puff Daddy Nas előadását dobták fel, de a legtöbb meghívottat Pharrel Williams tudhatta az idén magáénak. A popsztárt Nelly, Snoop Dogg, Diplo és Gwen Stefani is egy adott ponton kísérte a színpadon. Legendákból is volt része a Coachella fesztivál közönségtáborának, az Arcade Fire zenekar a Blondie ikonikus szőke énekesnőjével, Debbie Harryvel lepte meg rajongóit.

Teljesen egyértelmű, hogy ilyen fellépő lista mellett percek alatt az összes jegy elfogy a fesztiválra, idén a normál belépőjegyek elérhetőségüket követően 20 perc múlva, a VIP-jegyek pedig kevesebb, mint 3 óra alatt elfogytak (annak ellenére, hogy 5000 dollárt kellett értük fizetni!).

Elkerülhetetlen, hogy egy ilyen hatalmas közkedveltségnek örvendő és ehhez fogható line-upot magának tudható fesztivált ne látogassák meg a legnagyobb sztárok is csupán szórakozásból. És természetesen a legjobb formájukat hozták, és az elképzelhető legszínesebb szettekben tündököltek.

Összegyűjtöttük az idei Coachella fesztivál legjobban öltözött sztárjait, illetve leghangulatosabb fotóit az Instagramról.

Kattints a galériára:

Interaktív - Legjobb szettek és fotók az idei Coachella fesztiválról Összegyűjtöttük az idei Coachella fesztivál legjobban öltözött sztárjait, illetve leghangulatosabb fotóit az Instagramról.


Galéria

Bezárás
2021.01.31.

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Rihanna egy életre megbánta, hogy meztelenruhát vett fel, és el is mondja, miért

Rihanna egy életre megbánta, hogy meztelenruhát vett fel, és el is mondja, miért

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője