20 apró trükk, ami garantáltan feldob a borongós napokon is

2017.október.21.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Bizony, mindannyiunkkal előfordulhat, hogy bal lábbal kelünk ki az ágyból, és egyszerűen bármihez is fogunk, minden csődöt mond körülöttünk. Ilyen esetekben könnyen elveszíthetjük a fejünket, azonban amikor már az öngyilkosság különböző formáit google-zod, célszerűbb átgondolni, hogyan javíthatnál inkább a kedveden. Íme 20 egyszerű tipp, amivel instant jókedvet varázsolhatsz magadnak!

20 apró trükk, ami garantáltan feldob a borongós napokon is
Fotó: giphy

1. Ha munkahegyek tornyosulnak a fejed felett, hívd fel a pasidat, és sugdosd a fülébe az egyezményes mondatot, amivel ágyba szoktad csalogatni. Közben pedig képzeld el, hogyan pirosodik a füle, amint a munkahelyén ülve hallgatja!

2. Ha már kénytelen vagy túlórázni, vedd ki legkellemetlenebb kolléganőd dugicsokiját a fiókjából, és kíméletlenül fald fel! És aztán idd meg a kóláját is!

3. Ha napok óta a számítógép előtt görnyedsz egy kinyúlt pulcsiban és lógó farmerben, menj fel a www.net-a-porter.com-ra és rendeld meg a legszexisebb fehérneműt - már a gondolat is jót tesz, hogy lesz még idő, amikor nőnek érzed magad!

4. Ajándékozz Gerald Durrell-módra! (Ő írta, hogy az ember mindig olyan ajándékot vesz másoknak, amilyet valójában maga szeretne kapni.) Tehát: vegyél egy üveg egészen különleges bort a névnapos barátnődnek, vidd fel neki, és várj türelemmel, míg megkérdezi: Te, mi lenne, ha ezt mindjárt meg is innánk közösen?

5. Keress egy randivonalat a neten, és kezdj el csetelni. Ha Mancika néven jelenkezel be, és elterjeszted, hogy pincérnő vagy, perceken belül mindeki veled akar randizni!

6. Hazafelé vegyél két adag banános-mézes palacsintát vaníliaöntettel, egy üveg bort, vedd ki a tékából az Igazából szerelem című filmet, rendelj pizzát, és hívd át a legjobb barátnődet. Mire megérkezik, már nem is lesz kedved panaszkodni!

7. Vágd ki a ruháidból a méretjelzéseket!!! (Ha szűk lesz, úgyis észreveszed)

8. Nyomtasd ki azt az undorító levelet, amiben a volt pasid azokat az okokat tárja fel, amiért végül dobott téged. Égesd el, aztán szertartásszerűen töröld ki a telefonszámát és az e-mail címét, a névjegyét pedig dobd be annak a besavanyodott vénlánynak a postaládájába, aki alattad lakik, és mindig felkopogott, amikor szeretkeztetek.

Láttad már? 5 tipp a fejfájás ellen!

9. Melyik az a testrészed, amire igazán büszke vagy? A hajad, a körmeid, a térded, netán a vállad? Állj a tükör elé, készíts róla egy képet, és küldd el annak a disznónak.

10. Csinálj harminc guggolást. Ha maga a gyakorlat nem is derít jobb kedvre, óriási megkönnyebbülés lesz, mikor abbahagyhatod!

11. Utazz el valahova! Foglalj le jó előre egy repülőjegyet valamelyik fapados járaton, ha szerencséd van, a repülőtéri illeték árából megúszod az utazást. Szállásra nem kell túl sok pénzt szánni, úgysem a szállodában fogod tölteni a hétvégét.

12. Ha most se pénzed, se szabadságod, azért még lefoglalhatsz egy repülőjegyet június közepére. Mondjuk Lisszabonba.

13. Ha kénytelen voltál lenyelni egy újabb megalázó leszúrást a főnöködtől, képzeld el, hogy van egy beszélő papagájod, aki egész nap ezt kiabálja: Hülyegyerek! Feje kerek!

14. Ereszd tele a kádat vízzel, habfürdővel, illóolajokkal, és gyújts gyertyákat a fürdőszobában. Egy forró fürdő csodákat tehet. Igényesebbeknek a pezsgőfürdőt javasoljuk (ez azt jelenti, hogy pezsgőt is iszol hozzá).

16. Menj be a legközelebbi kozmetikai üzletbe, és vedd meg azt a szájfényt, amit a legutóbbi vásárlásnál nem engedtél meg magadnak.

17. Tedd be a legvadabb cédédet, csavard fel a hangerőt, és táncolj, amíg bírod levegővel.

18. Nézd végig a divatlapjaidat, válassz frizurát, és hozd meg a régóta halogatott döntést: jelentkezz be a fodrászhoz!

19. Csukd be a szemed és mondogasd magadnak: Én vagyok a világ közepe.

20. Hívd fel az anyukádat és kérd meg, mesélje el újra, hogy már az óvodai ünnepségen is milyen szép és okos voltál.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Nem is gondolnád, milyen bizarr dolgokat rejtenek az eltűnt bőröndök

Nem is gondolnád, milyen bizarr dolgokat rejtenek az eltűnt bőröndök

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője