6 apróság, amivel minden nőt le lehet nyűgözni

2017.szeptember.26.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mi kell a nőknek? Rengeteg férfi keresi a választ a kérdésre, és próbálja elképesztő ajándékokkal elhalmozni a kedvesét, azonban a valóság sokszor jóval egyszerűbb ennél. A figyelmesség, az odaadás és az empátia gyakran többet ér, mint az I Love You-s párnák és a méregdrága vacsorák, és ezt célszerű megértetni a párunkkal is.

Most összegyűjtöttünk 6 apróságot, amivel minden nőt le lehet venni a lábáról:

A világ legegyszerűbb dolga, mégis sokszor kimarad, ha fáradtan hazaesünk. Bizony, épp a leghúzósabb napok után esik legjobban, ha valaki megkérdezi, mivel töltöttük az elmúlt pár órát, és figyelemmel végig hallgatja a napi dilemmáinkat, megoldandó problémáinkat, döntéseinket. Persze fontos, hogy ez kölcsönös legyen: mindkét nem tagjai igénylik a figyelmet.

Tudtad? Egyetlen titka van a jól működő kapcsolatoknak

Az ölelés és a csók nem csak estére, a négy fal közé való. Oké, nyilván nem kell nyalni-falni egymást az utcán, de egy-egy váratlan ölelés vagy puszi
igazolja, hogy a nap minden szakában szeret téged a kedvesed.

Mivel a napközbeni órákat alapvetően a munkád tölti ki, nyilvánvalóan ez foglalja le a legtöbb gondolatodat is. Éppen ezért okoz hatalmas örömöt csupán egy pár soros sms-t kapni, amiben igazol róla, hogy már csak pár óra, és ő vár téged otthon!

Egyik nap éppen arról számoltál be neki, milyen iszonyatosan kívánod a Kinder Buenot, és másnap sem felejtette ezt el, amikor hazafelé elhaladt az éjjel-nappali bolt mellett? Igen, erre gondolunk!

Láttad már? Az esküvőjükön nem készültek fotók, 60 évvel később bepótolták! Vigyázat, MEGHATÓ!

Ez alatt ismét a figyelmességre gondolunk, csak most nem a hétköznapi dolgok tekintetében, hanem a veled és az életeddel kapcsolatos információkat illetően. Persze a többség memóriája nem végtelen, azonban határozottan jót tesz a kapcsolatotoknak, ha nem kell mindig az elejétől elmesélned a kiskori sztorijaidat.

Talán ez a legnagyobb kihívás a férfiak számára: észrevenni az új frizurádat, egy frissen vásárolt cipőt vagy az új sáladat. Azonban az, ha nem veszi észre, közel sem jelenti azt, hogy figyelmetlen és nem szeret: egyszerűen csak nem ezek a dolgok határozzák meg számára a szépségedet.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője