7 hangulatjavító tipp!

2017.július.23.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Vannak napok, amikor legszívesebben ki sem mozdulnánk otthonról és egész nap a csúnya pizsamánkban feküdnénk egyedül az ágyban.
Ha néha előfordul az ilyen, az egyáltalán nem probléma, viszont, ha gyakran, akkor itt az ideje, hogy változtass a saját érdekedben!

7 hangulatjavító tipp!
Fotó: Shutterstock

Összeszedtünk nektek 7 egyszerű hangulatjavító tippet, amitől gyorsan elszáll rossz kedv:

1. A zumba felpezsdít
A zumba nevű táncos aerobic semmilyen előképzettséget nem igényel, hiszen az órán nem kell mást csinálnod, mint az oktató instrukcióit követve mozognod. Amellett hogy egy órán keresztül önfeledten átadhatod magad a zenének, rengeteg kalóriától is megszabadulhatsz és határtalan jó kedved is lesz.

Ezt olvastad már? Millie Bobby Brown új Twitter oldalt indított, és imádni fogod!

2. Vadul ugrálni? Igen!
Nem csoda, hogy a gyerekek majd megvesznek az ugrálóvárakért és a trambulinokért. Egy biztos: a folyamatos levegőben való ugrálás garantáltan boldog mosolyt csal az arcodra. Ezzel a módszerrel minden felesleges feszültséget levezethetsz!

4. Lazulj zenére
Bizonyos kutatások szerint a betegségek akár feléért is a stressz okolható, nagyon fontos hát, hogy minden lehetséges módot ragadj meg, hogy csökkentsd a stressz jelenlétét. A relaxációs zene példéul csodálatosan kisimítja idegeidet egy fárasztó nap után. Zárd magadra az ajtót, takarózz be jól, és hallgasd meg kedvenc zenéidet! Meglátod úgy érzed majd magad, mintha kicseréltek volna.

5. Csússz ezerrel!
A víz a lételemed? Néha pedig kifejezetten szereted az extrém helyzeteket? Szólj a barátnőidnek, és látogassatok el a számos magyarországi Aquapark valamelyikébe, ahol télen, fedett medencékben élvezhetitek a csúszdázást. Budapesten, Mogyoródon, Hajdúszoboszlón vagy éppen Balatonfüreden remekül szórakozhatsz!

Ezt láttad már? Álmatlanul forgolódsz? Próbáld ki ezt a 7 dolgot a pihentető alvásért!

6. Egy kádnyi boldogság
Egy forró fürdő mindig jól esik egy hosszú nap után. Ám nemcsak a meleg víz jótékony hatása nyugtathatja meg háborgó idegeidet, de érdemes egy mesés illatű fürdősütivel is próbálkoznod. Garantáltan ellazulsz.

7. Tanulj meg relaxálni!

Csupán néhány alkalom alatt elsajátíthatsz olyan tudományosan igazolt hatású relaxációs technikákat, melyek nemcsak a kedélyállapodotra, hanem az egészségedre is jótékony hatással lesznek. Az autogén tréning például nagyon hatásos stressz ellen. A neten már számtalan tanfolyamot találsz, keresd meg a számodra ideálisat.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Az Ikrek húzza meg a határait, a Skorpió anyagi elismerésre számíthat - április 19.

Napi horoszkóp: Az Ikrek húzza meg a határait, a Skorpió anyagi elismerésre számíthat - április 19.

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője