7 kérdés, amit fel kell tenned magadnak, mielőtt IGENT mondanál!

2017.július.1.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Vége az álmatlan éjszakáknak, ne töprengj tovább! Egy-kettőre kiderítheted, hogy kedvesed valóban életed párja-e, vagy jobb, ha csak rövid távra tervezel. Ha ezekre a kérdésekre igennel válaszolsz, akkor nyert ügyed van, és kezdheted tervezgetni, mikor mondod ki ugyanezt a választ neki is az oltár előtt.

Eljegyzés
Fotó: Thinkstock

Gondold csak végig, tanultál-e tőle bármit az együtt töltött idő alatt. Lehet ez akármi, a tökéletes grillcsirke sütési metódusától kezdve olyan intimitásokig, hogy sikerüljön megszabadulnod gátlásaidtól az ágyban. Ha együtt akarod valakivel tölteni az életedet, akkor jó, ha mindketten képesek vagytok gazdagítani egymás személyiségét.

Egyértelmű: ha előfordult már, hogy csúnyán becsapott, jobb, ha kétszer is meggondolod, őt választod-e. A bizalom azonban nemcsak erről szól, hanem arról is, valóban társad lesz-e egy életen át. Segít megoldást keresni, ha problémád van? Elmosogat néha, amikor hullafáradtan jössz haza a munkahelyedről? Olyan apróságok ezek, amiknek működniük kell, ha két ember együtt akar élni.

Minden igazi szerelmespárnak megvannak a maga apró jelei, amiket csak ők ketten értenek. Olyan bensőséges gesztusok, szavak, viccek, amiket a közösen töltött idő alatt gondoltak ki. Nem elég, ha a kettőtök közötti intimitás csupán a hálószobára korlátozódik.

Fotó: giphy

No persze, mindig előfordul, hogy megtetszik valaki, vonzódsz egy újonnan megismert férfihoz, esetleg flörtölsz is vele. A lényeg, hogy az este végén úgy érezd, a párod az, akivel haza akarsz menni – akkor és egy egész életen át.

Persze, valószínűleg nem az a legvonzóbb oldala, amikor a haverjaival meccset néznek, söröznek, otromba, szőke nős vicceket mesélnek, esetleg még böfögnek is. De ez szinte minden férfi velejárója, jobb, ha megbékélsz vele. Kivéve akkor, ha valaha előfordult, hogy ilyenkor megalázó vagy kellemetlen helyzetbe hozott, esetleg megijedtél vadállatias viselkedésétől.

Oké, nem kell, hogy ő legyen a legviccesebb ember a környéken, de jó, ha képes nevetni az élet adta különös helyzeteken, akkor is, ha ez azzal jár, hogy néha nem veszi magát olyan rettenetesen komolyan.

Az esküvőláz könnyen megszédíti az embert, főleg minket, lányokat. De ne felejtsd el, hogy az esküvő csak egyetlen nap, a házasság pedig egyáltalán nem arról szól, hogy milyen vastag aranygyűrű van az ujjadon.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Rihanna egy életre megbánta, hogy meztelenruhát vett fel, és el is mondja, miért

Rihanna egy életre megbánta, hogy meztelenruhát vett fel, és el is mondja, miért

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője