8 titok a férfiakról, amit tudnod kell

2017.május.10.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Természetesen minden ember más és más, így nehéz bármit is kijelenteni általánosan a férfiakról, azonban őket is rengeteg sztereotípia terheli, amin szeretnének felülkerekedni. Ahogy nekünk elegünk van a szőke nős és a vezetési képességeinket fitymáló viccekből, úgy ők sem szeretnék, hogy érzéketlen, figyelmetlen tuskóknak tartsuk őket.

A klasszikus nézetek szerint a nők szeretnének megállapodni és családot alapítani, míg a férfiak életük végéig kalandoznának, és beporoznák az összes virágot. Közel sem! Még ha nehezebben is határozzák el magukat, ők is vágynak az otthon melegére. Ha megtalálják a megfelelő partnert, komolyan veszik a kapcsolatot és a házasságot is, és mindent megtesznek, hogy működtessék.

A legtöbb férfi nem a szavak embere, azonban ez közel sem jelenti azt, hogy ne tenné érted tűzbe a kezét. Ne becsüld alá a cselekedeit, hiszen ha figyel rád, áldozatokat hoz érted, és ez többet jelent, mintha napi tízszer elmondaná, mennyire szeret.

Ezt olvastad már? 10 érv, hogy minden nap szexelj!

Újabb két sztereotípia: a nők túl sokat beszélnek, a férfiak pedig nem figyelnek arra, amit mondunk. Nos, mindkettőt meg kell cáfolnunk. Ahogy az előző pontban is írtuk, a férfiak jellemzően inkább tettekkel, míg a nők szavakkal fejezik ki az érzelmeiket, azonban ez közel sem jelenti azt, hogy ne figyelnének oda ránk. Ha egy férfi szeret, minden egyes szavadat vissza tudja idézni hetek múlva is.

Persze ez nem pedikűröst és arcpakolást jelent, inkább sörözést a haverokkal és meccsnézést, de ettől függetlenül ők is igénylik a privát szférát, az egyedül, vagy barátokkal töltött időt. Ne vedd zokon, ha külön programot szeretne csinálni, hiszen attól, hogy együtt vagytok, még nem kell összeragadnotok.

Oké, lehet, hogy elfelejti anyukád születésnapját, és nem tűnik fel neki, hogy új ruha van rajtad, de valószínűleg te sem tudod, hogy ki nyerte meg a hétvégi kosármeccset.

Klasszikus konfliktusforrás a kapcsolatokban, mikor azért hibáztatjuk a párunkat, mert "tudnia kellett volna" valamit, amit nem is mondtunk ki, csak éreztettünk. Sajnos ez nem így működik. A férfiak a konkrét szóból értenek, és nem várhatjuk el tőlük, hogy mindig kitalálják, mire gondoltunk.

Nézd meg ezt is! 8 módon szeretünk

Ahogy neked fontosak a tettek, úgy ő is szeretné érezni, hogy szereted, megbecsülöd a kapcsolatban, hogy bizalommal fordulsz felé és biztonságban érzed magad mellette.

Na jó, ez eddig sem volt titok. A férfiak állíólag kétszer annyit fantáziálnak a szexről, mint a nők, azonban ez nem jelenti azt, hogy semmi más ne érdekelné őket egy párkapcsolatban. Úgy gondolják, az együttlét mindkét fél számára fontos, és számukra az az igazi önigazolás, ha az ágyban is boldoggá tudják tenni a szerelmüket.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez most komoly? Játszmába kezdett a palota Meghan Markle bejelentése után

Ez most komoly? Játszmába kezdett a palota Meghan Markle bejelentése után

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője