Az Adidas újragondolja a sportot az új nőknek szóló kollekciójának bevezetésével

2020.január.23.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Az Adidas 2020-ban arra bíztatja a világot, hogy gondolja újra a sportot, hagyjon fel minden prekoncepcióval és üdvözölje a mozgás minden formáját. A sport fejlődésébe vetett hittől inspirálva a márka új 2020. tavasz/nyári kollekciója arra kéri a vele együttműködő női közösségeket, hogy ők határozzák meg, mit jelent nekik a sport.

A sokszínű kollekció mind sportruházatot, mind utcai viseletet tartalmaz, mindegyik darabja arra hivatott, hogy felébressze a különböző nőkben rejlő sportolót, bármit is jelentsen számukra a sport.

A sport változatos formáit globálisan a következő női példaképek ünneplik: a testpozitív jógaoktató, wellness vállalkozó és szerző Jessamyn Stanley; a világbajnok síelő Mikaela Shiffrin; jóga és meditáció oktató, édesanya és író Mae Yoshikawa; világbajnok, paralimpikon és motivációs előadó Denise Schindler; szabadúszó, író, az önszeretet szószólója és sokoldaú sportoló Chinae Alexander; social enterpreneur, aktivista, író, diák és táncos Nadya Okamoto; és pszichológus, body positive aktivista és maratonfutó, Jada Sezer.
A Reimagine sportkampányban mindegyik nő megosztja, hogy mit jelent számára a sport és az milyen szerepet tölt be az életében.

Az Adidas célja, hogy olyan termékeket gyártson, amelyek minden számára komfortosak, a kollekció számos olyan ruhadarabot tartalmaz, amely nagyobb méretekben is kapható, beleértve a márka új generációs sportmelltartóit és karcsúsított fazonú tréningalsóit.

Januárban, amely az újrakezdés hónapja, az Adidas a nőket ünnepli budapesti székhelyű futóközpontjában (Adidas Runners Runbase Budapest, 1132 Budapest, Váci út 10-12.), ösztönözve őket arra, hogy kezdőként is merjenek elkezdeni mozogni és fedezzék fel, mit jelent számukra a sport.

´Szuperételek´, amik megváltoztatják az életed 2020-ban

´Szuperételek´, amik megváltoztatják az életed 2020-ban

Az Adidas Runners az év eleji termi edzések közül több órát (body shape, jóga, stretching) is a teljesen kezdő vagy újrakezdő női sportolóinak szán, valamint a 4 hét – 4 nő program keretében magyar női példaképeket hív meg hetente egy edzésre, hogy közösen eddzenek a női futókkal és arról valljanak, mit jelent számukra a sport. A meghívott vendégek között szerepel Szentesi Éva író, újságíró, Németh Györgyi szerkesztő, blogger, Béres Alexandra fitnesz ikon és Kovács Ramóna edző, youtuber is.

A programot egy a Runbase-en tartott kerekasztal beszélgetés zárja január 25-én, ahol női példaképeink arról mesélnek, mit jelent számukra nőnek lenni és a sport milyen szerepet tölt be az életükben. Az Adidas ezenkívül úgynevezett Bra expert napokkal is kedveskedik a hölgyeknek a váci úti üzletében január 25-én és február 1-én a Westendben, ahol szakértő segít nekik kiválasztani a tökéletesen illeszkedő sportmelltartót.

A sport mindenkinek mást jelent, a sport személyes, gondold te is újra az Adidas-szal és találd meg a sporthoz vezető saját utadat az Újévben!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Rúzsa Magdi: „Nem tudtam élvezni a babázós időszakot”

Rúzsa Magdi: „Nem tudtam élvezni a babázós időszakot”

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője