Az év legmenőbb szörfös buliján ott a helyed!

2019.december.2.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Szörf szerelmesei, ide gyűljetek! Szombaton, december 7-én ismét éves szörftalálkozó, ahova nemcsak a szörfdeszka lovasokat, hanem mindenkit szeretettel várnak, akik ennek a sportnak, életstílusnak a szerelmesei.

Az Endless Summer idei rendezvényének helyszíne a Nagymező utcában található Tereza mexikói étterem, ami erre az estére igazi szörfös bungalóvá változik át. Természetesen igazán színes programokajánlóval is készültek a szervezők, sőt óriási nyeremények várnak azokra, akik beküldték (vagy ezután fogják) a szörfös fotóikat. A játékszabály nagyon egyszerű, nem kell állni rajta, de még csak a tengerparton sem kell lenni hozzá, ha van olyan fotód, amin te szerepelsz egy szörfdeszka társaságában, az már azonnal küldhető a nagy 2019-es szörfös tablóhoz, és máris esélyes vagy a nyeremények valamelyikére.

Idén több igazán menő ajándék vár a beküldőkre: többek között Fenyvesi Zsófi által tervezett, egyedi grafikájú Surf As You Are pólók találnak gazdára, azonban az abszolút fődíjat idén a dizájner álomutakat szervező Beyond the Standard biztosítja, akik a fotót beküldők között egy egyhetes szörfutat sorsolnak ki repjeggyel együtt a májusi azori-szigeteki szörfútjukra! Ez pedig egy hatalmas lehetőség mind a kezdő, mind a már haladó szörfösök számára!

A fotókat ide küldheted: info@endlesssummer.hu

.

Az Endless Summer eseményen Visy Dóri ékszertervező is workshopot szervez a Salt Series-es lányokkal együtt (ők szervezik Magyarországon az egyetlen kizárólag lányoknak szóló szörftábort), ahol elkészítheted a saját hullámcharmos karkötődet, amit te magad dekorálhatsz ki. A workshop ára 10.000 Ft, és december 2-ig tudsz rá regisztrálni itt: dorivisy@gmail.com .

Az este folyamán élőzenés buli is lesz, amit a The Keeymen zenekar biztosít, illetve az esemény egyik fénypontja a Mike McDougall által rendezett szörfös film bemutatója lesz, ami egyben a magyar premierje is a The Bottom Turn című filmnek. A film a magyar közönség számára kifejezetten fontos, hiszen különlegessége, hogy egyik szereplője a magyar Herbert Erika. A színésznő az eseményen is jelen lesz, sőt a filmpremier után egy rövidebb beszélgetésre is sor kerül vele.

Gyertek ti is, ott találkozunk! És ne feledjétek, az esemény mottója: mindenkinek ott a helye, aki már egyszer felállt a deszkájára, elkapott egy hullámot, akár az óceánon, akár egy motorcsónak mögött wakeszörfözve, vagy még csak álmodik róla!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Leesik az állad, ha megtudod, ki valójában Angelina Jolie apukája

Leesik az állad, ha megtudod, ki valójában Angelina Jolie apukája

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője