Ez lesz az új kedvenc sorozatod: Empire

2015.december.9.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Amellett, hogy folyamatosan keressük a friss márkákat, zenéket és ajánljuk a jobbnál jobb filmeket, nem titok, hogy sorozatmániások is vagyunk. Vannak olyan tévésorozatok, amelyeket újra és újra meg tudunk nézni, és el sem tudjuk képzelni, hogy létezhetnek akár ennél jobbak (naná, hogy a Szex és New Yorkra gondolunk), mégis néha belefutunk olyanok szériákba, amelyek annyira tetszenek, hogy rögtön nektek is meg akarjuk mutatni.

Az Egyesült Államokban az Empire sorozat mindössze az idén tavasszal indult, és jelenleg a második szezonja fut a Fox csatornán (a magyar Foxon is követheted kedd esténként 9 órától). Utoljára talán a Homeland volt ilyen kellemes meglepetés számunkra, mint amilyen a zenés amerikai dráma.

A három Primetime Emmyre is jelölt széria egy hip-hop mogul (Terrence Howard), aki a milliókat érő Empire Records lemezkiadó alapítója, a börtönből szabadult, hataloméhes ex-neje (Taraji P. Henson) és három fiúk bonyolult kapcsolatáról szól. Az sem segít az amúgy is feszült helyzeten, hogy pénzből egyáltalán nincs hiány, ebből következően intrikákból és piszkos ügyekből sem, főként egy olyan világban, ahol az értékrendek teljesen felborultak, és talán csak a család számít már valamit.

Lebilincselő és rendkívül izgalmas, nem beszélve a rengeteg fantasztikus zenéről, ami az egyes részekben felcsendül olyan sztárvendégek felbukkanásával is akár, mint például Pitbull, Courtney Love vagy Alicia Keys, csak hogy párat említsünk – ez nem véletlen, hiszen a zenei producerelés mögött nem akárki, maga a hip-hop zseni Timbaland áll.

Ha azt hitted, hogy a hip-hop, az R'n'B és a szívhez szóló soul fölött már eljárt az idő, akkor itt van az Empire, amit most két Golden Globe díjra is jelöltek, hogy emlékeztessen rá, bizony a "feketék zenéje" sehova sem megy. De nem minden csak a zenéről szól, a show nem fél olyan témákat is feszegetni, mint a rasszizmus, a homofóbia vagy az elmebaj. Nem mellesleg Kim Kardashian és Kanye West kedvenc sorozata is. És azt említettük, hogy Naomi Campbell is szerepel benne?

Mire számíthatunk 2016 márciusától, amikor visszatér az Empire?

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: A Rák bánjon óvatosabban a pénzzel, a Bak forrósítsa fel a hálószobát - április 18.

Napi horoszkóp: A Rák bánjon óvatosabban a pénzzel, a Bak forrósítsa fel a hálószobát - április 18.

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője