Halloweeni parti otthon? A legnagyobb buli lehet!

2020.október.19.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A jelenlegi helyzet nagyon megnehezíti bármilyen ünnep vagy esemény megrendezését és megünneplését és az egyik ilyen idén a halloween lesz. Viszont mivel senki sem szeretne egy igazán jó halloweeni buli nélkül maradni mutatunk nektek egy-két módszert, amivel még így is könnyen meg tudjátok ünnepelni. Az első és legfontosabb kellék egy online felület, ami segítségével videochatelni tudtok. Érdemes olyat választani, ahol egyszerre többen ugyanolyan minőségben tudtok beszélgetni, de erre ma már nagyon sokféle opció van. Na de mik azok az elengedhetetlen dolgok, amiket még így sem szabad elhanyagolnunk?

Halloweeni parti otthon? A legnagyobb buli lehet!
Fotó: Rexfeatures

Alaphangulathoz
Hogy igazán halloween feeling legyen, a háttérben játszatok le ilyen témájú lejátszási listát, és zenéket, a mögöttetek lévő falat vagy akár kanapét pedig kidíszíthetitek.

Öltözz be!
Nincs halloween jelmez nélkül, és miért is ne lehetne egy online partira is beöltözni? Ha pedig mindenkinek megvan a jelmeze, akkor egy szavazást is csinálhattok arról, hogy kié lett a legjobb, legötletesebb, legijesztőbb stb. Emellett pedig sokkal viccesebb lesz a hangulat is, ha mindenki a saját kis jelmezében van.

Fotó: giphy

Játékra fel!
A társasjátékok most kevésbé tudnak szóba jönni, de a jelenlegi helyzetben is vannak olyanok, akik kreatívkodtak és nagyon sok új közösen játszható online játék jelent meg. Ezekre nagyon könnyen rá tudsz keresni az interneten. De vannak olyanok is, melyekhez nem kell egy külön oldal csak a videochat és Ti magatok.

Az első ilyen játék az nem más, mint hogy ki kell találni egy kép alapján a filmet. Ezt akár úgy is csinálhatjátok, hogy telefonon keresztül mutatjátok a kamerába, vagy előre kinyomtatjátok a képet, de akár használhattok olyan felületet, aminek van háttér funkciója (például a zoom), ahol magad mögé be tudsz rakni egy képet, ezzel kicsit modernebbé téve a játékot.

Fotó: giphy

De akár játszhattok activityt is, kicsit máshogy. Mindenki felír magának halloween-al kapcsolatos szavakat, majd egy dobókocka segítségével meghatározzátok, hogy melyik szám jelenti majd a mutogatás, rajzolás, és körülírást. Ezután pedig már csak írni kell a pontokat, ki mennyit talált el.
Ilyen és ehhez hasonló játékokat ti magatok is nagyon könnyen ki tudtok találni, és nagy részük otthon fellelhető alapanyaggal is játszható, és nem kell hozzá egy külön játékok beszerezni.

Filmest
Létezik egy olyan szolgáltatás is, aminek segítségével egyszerre tudtok nézni filmet, és mégsem kell egy szobában lennetek. A Teleparty egy alkalmazás, amivel többféle szolgáltatón keresztül tudtok közösen filmet nézni, oldalt pedig chat formájában tudjátok kommentálni a filmet. Ha pedig vége a filmnek csak folytassátok tovább videochat formájában.

Tököket elő!
Másik nagyon híres halloweeni szokás a tökfaragás sem maradhat el. Bekapcsoljátok a videochatet és beszélgetés, zene hallgatás közben faraghattok, így együtt tudjátok élvezni a folyamatot, és meg tudjátok mutatni egymásnak a végeredményt.

Fotó: giphy

Persze még nagyon sok olyan szokás és játék van, amit online is tudtok játszani és élvezni. Legyetek kreatívak és csináljatok ti is halloweeni partit biztonságosan, otthonról.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Péter Szabó Szilvia: „Nem az a típusú lány voltam, akinek az az álma, hogy fehér ruhába bújjon”

Péter Szabó Szilvia: „Nem az a típusú lány voltam, akinek az az álma, hogy fehér ruhába bújjon”

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője