Kinder Joy of moving Tenisz Kupa: a 2020-as szezonban újra pályára lépnek a fiatal teniszbajnokok

2020.október.28.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Októberben folytatódott a 10-12 éves gyerekeknek rendezett Kinder Joy of moving Tenisz Kupa, a fiatal teniszezők a Pécs Városi Tenisz Club pályáján mérhették össze ügyességüket és sportszerűségüket. A pécsi fordulóról már a spanyolországi Rafa Nadal Sportcentrumban megrendezendő nemzetközi döntőbe jutottak tovább a nyertesek.

Kinder Joy of moving Tenisz Kupa: a 2020-as szezonban újra pályára lépnek a fiatal teniszbajnokok
Fotó: Unsplash

Az elmúlt hónapok kényszerszünete után a Kinder Joy of moving program 2020-as teniszbajnoksága egyedülálló lehetőséget jelent a mozgás örömének megünneplésére. A mérkőzéseket ugyanazzal a győztes képlettel rendezik meg, mint mindig: a meccseket játékvezetők nélkül játsszák, ami egyszerre alkalmas a fair play megszerettetésére, és az önbizalom, valamint a mások iránti bizalom, elfogadás fejlesztésére. A koncepciónak megfelelően minden verseny végén Fair Play kupával is díjazzák azokat a fiatal sportolókat, akik kitűntek sportszerűségükkel.

A bajnokság magyarországi eseményeinek megrendezésében komoly segítséget nyújtott a Magyar Tenisz Szövetség, illetve több hazai professzionális teniszklub: a budapesti ETC, a székesfehérvári Kiskút TK, és a szintén fővárosi Pasarét TK. Október 3-5 között egy újabb helyszínen, a Pécs Városi Tenisz Club csarnokában rendezték a következő fordulót, ahol a fiatal sportolók pályára léphetnek. A futam nyertesei a Nemzetközi Masters-be kerültek, amelynek döntője 2020. november 3-án lesz a Mallorca szigetén, a Rafa Nadal Sportcentrumban.

A nemzetközi döntőn 14 ország – Ausztria, Belarusz, Bulgária, Horvátország, Franciaország, Magyarország, Izrael, Olaszország, Luxemburg, Málta, Lengyelország, Monaco, Románia és Ukrajna – fiatal versenyzői vesznek majd részt, és a mérkőzéseket szintén a már ismert módon, játékvezető nélkül játsszák. Az idei gála házigazdája Európa egyik leghíresebb teniszezője, a Davis-kupa nyertes Ivan "Ljubo" Ljubičić lesz, aki a rendezvényen a sportszerűség, az egymás iránti bizalom és a rendszeres testmozgás fontosságára hívja fel a gyerekek figyelmét.

Te is aktívan sportolsz? Ezek a termékek jól jöhetnek!

Az ezüst ionokat tartalmazó aktív hatóanyag összetétele hatékony védelmet nyújt az izzadás, a baktériumok elszaporodása és a kellemetlen szagok kialakulása ellen. A lábspray 72 órás védelmet biztosít a kellemetlen szagok kialakulása ellen. Alkoholmentes termék, nem irritálja a bőrt, cipőbe is lehet fújni.

Ajánlott fogyasztói ár: 1 390 FT

Eucerin Alumínium-mentes golyós dezodor érzékeny bőrre

Az érzékeny bőrre kifejlesztett golyós dezodor közvetlenül a borotválás vagy a szőrszálak eltávolítása után használható, és bizonyítottan legalább 24 órás védelmet nyújt a testszag ellen. A gyengéd, enyhén illatosított formula alumínium- és alkoholmentes. Klinikai és bőrgyógyászati kutatások igazolják kiváló tolerabilitását érzékeny bőrön, még atópiás dermatitis esetén is.Ajánlott fogyasztói ár: 2 990 FT

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője