Különleges karácsony: Ezzel a trükkel akár egy luxusfürdőben is ünnepelhettek az év végén

Szponzorált tartalom

2019.november.20.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Imádod a wellnesst, a termálfürdőzést, a kényeztető pihenéseket? Ráadásul az ünnepek idején szeretnél kicsit elvonulni a megszokott, hétköznapi környezetedből? Akkor most mutatunk egy szuper trükköt, amellyel kiválaszthatod a számodra legoptimálisabb hazai fürdőhelyet!

Különleges karácsony: Ezzel a trükkel akár egy luxusfürdőben is ünnepelhettek az év végén
Fotó: Gettyimages.com

Bizonyos embereket a szabadba csábít a hideg évszak némi aktív pihenésre, mások számára viszont a fürdőzés és a kényeztetés jelenti az igazi őszi-téli kikapcsolódást. Bármelyik tábort is erősítsd, ez az időjárás majdhogynem a legalkamasabb arra, hogy kiélvezd az itthoni csodákat: a kétezer éves fürdőkultúránkat, a közel 1500 termálkút és több mint 270 féle elismert ásvány- és gyógyvíz széles választékát, nem beszélve a varázslatos hazai tájak bebarangolásáról. De hogyan találhatod meg a számodra legjobb helyet?

Az online fürdőtérkép lesz a segítségedre!

Máshogy kapcsolódik ki egy kisgyerekes család, máshogy egy pár, másként az idősebb korosztály és megint máshogy egy baráti kör. Ahhoz, hogy megtaláld a számodra, számotokra legideálisabb fürdőhelyszínt a pihenéshez vagy éppen a szórakozáshoz, rengeteg weboldalt át kell nézned, és meg lehet, hogy nem is a legjobbat sikerül megtalálni. Nos, innentől kezdve pár kattintással megtalálhatjátok a legideálisabb fürdőre!

Demjén Gyógyfürdő
Fotó: MTÜ

A Magyar Turisztikai Ügynökség ugyanis november 14-től egy online térképre helyezte fel a gyógyfürdőket és a vizes örömök tárházát nyújtó élményfürdőket! A céljuk ezzel nem más volt, mint hogy segítsék a döntés meghozatalát, hogy felvonultassák az őszi kikapcsolódási lehetőségek széles tárházát és a pihenésre vágyóknak megkönnyítsék a keresés folyamatát.

A csodasmagyarorszag.hu weboldalon a Fürdőtérkép menüpontra kattintva válik elérhetővé a térkép, amelyen kedvedre szemezgethetsz: kiválasztva egy fürdőt részletes információkat tudhatsz meg az adott létesítményről, az ott elérhető szolgáltatásokról. Szóval nemcsak a keresés maga lett könnyebb, de már az indulás előtt a rendelkezésedre áll minden tudnivaló, hogy a lehető leghatékonyabban használhasd ki a pihenésed idejét.

Mik közül választhatsz?

A fiatal párokat pihentető wellness, a családokat a minden korosztály számára szórakoztató beltéri strandolás és izgalmas vízi élmények, a regenerálódni vágyókat pedig gyógyhatású szolgáltatások várják az ország különböző pontjain található legendás fürdőhelyeken. Ezek a csodás helyek a hűvös őszi időben különösen kellemes pihenési lehetőséggel kecsegtetnek: jótékony hatású kezelésekkel, wellness szolgáltatásokkal és teljeskörű feltöltődéssel várják az összes magyar családot.

Fotó: MTÜ

A szeretteinkkel, családtagjainkkal átélt feltöltődés talán az egyik a legjobb ajándék, hiszen mindannyian kiélvezhetjük egy fürdőhely minden kényelmét és lehetőségét. Szóval, ha nemcsak magadat vagy a szerettiedet szeretnéd megajándékozni, hanem egy közös élményt szeretnél idén karácsonykor, esetleg újévkor, akkor töltsétek együtt az év végét kipihenten valamely jótékony hatású gyógyfürdőben!

Nos...kell ennél jobb terv?

Fotó: MTÜ

Indulj el és hagyd, hogy minden út egy újabb csodához vezessen! További inspirációért látogass el a csodasmagyarorszag.hu weboldalra.

Tématámogatás. Készült a Magyar Turisztikai Ügynökség megbízásából

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Mennyire ismered György herceget, Sarolta hercegnőt és Lajos herceget? Teszteld le!

Mennyire ismered György herceget, Sarolta hercegnőt és Lajos herceget? Teszteld le!

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője