Őrületes újdonságokkal érkezik az iOS 11

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Az Apple végre megerősítette a találgatásokat, valóban jön az új szoftver, hamarosan te is frissítheted a telefonod, és rengeteg újítással találkozol majd.

Az egyik legnagyobb újdonság az Apple csevegő alkalmazását érinti majd. Képzeld el a szituációt: az egyik barátod részegen ír egy üzenetet, hogy elitta az összes pénzét, így nem tud fizetni az adott szórakozóhelyen. Mit teszel? Normál esetben, ha jófej akarsz lenni, fejvesztve rohansz a helyszínre fizetni. Viszont az iOS 11 kényelmesebben megoldja a problémát és egy kattintással az iMessage-en keresztül kifizetheted a tartozást, mivel össze tudod majd hangolni az alkalmazást a Apple Pay-jel.

Az Apple egy új, játékos szerkesztőt is mellékel a szoftverhez, mellyel "élő fotókat" készíthetünk majd. Ez a funkció különösen hasznos lesz azok számára, akik imádják a levegőben ugráló, pörgő- forgó képeket, valamint előszeretettel töltenek fel menő Instagram sztorikat.

Ha az iPhone-od gyorselérési menüjébe lépsz, egy másodperc alatt hozzáférhetsz a zseblámpához, repülő üzemmódhoz, Bluetooth-hoz, viszont, ha a zenelejátszót szeretnéd elindítani lapoznod kell. Az újítások által azonnal elérhető lesz, lapozás nélkül is a zenék listája. A plusz pozitívum pedig, hogy a gyors elérés funkcióit teljes mértékben személyre szabhatóvá alakítják, így azokat a menüpontokat helyezheted előre, melyeket a leggyakrabban használod.

Az iPhone elengedhetetlen része, az App Store az elmúlt kilenc évben szinte teljesen átalakult, ez az átalakulás pedig csak folytatódik. Sokkal egyszerűbb, letisztultabb, kezelhetőbb App Store-t ígérnek ugyanis a készítők. A fő oldalra kattintva ahelyett, hogy rengeteg alkalmazásjavaslatot látnánk, a "Today" fül alatt láthatjuk majd a frissítéseket, és tovább lapozva kaphatunk információkat a népszerű applikációkról.

Ha te is az az ember vagy, aki nem bír ellenállni a kísértésnek, hogy ne pillantson a telefonjára vezetés közben, akkor neked is a "Ne zavarj vezetés közben" üzemmódra van szükséged! Az iPhone nemsokára már azt is tudni fogja, hogy mikor ültél be a kocsiba és azonnal bekapcsolja az említett üzemmódot, ez által pedig az összes értesítés kikapcsol. Ennek köszönhetően már semmi másra nem kell koncentrálnod, mint a sebességhatár betartására!

Igen, szegény Siri, valljuk be elég karótnyelt hangon szólt hozzánk az évek során, most azonban egy igazi, emberi hangot kap. Amellett pedig, hogy sokkal kellemesebb, barátibb érzést kelt, amikor végrehajtja az utasításainkat, bizonyos források szerint fordítói funkciókat is ellát majd. Ha például Párizsban ebédelsz és nem beszéled a nyelvet, Sirinek köszönhetően egész, kerek mondatokat is lefordíttathatsz a pincér számára. A fordítás kínai, francia, német, olasz és spanyol nyelven működik majd.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Meghan Markle és Harry herceg váratlan bejelentést tettek

Meghan Markle és Harry herceg váratlan bejelentést tettek

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője