Retusálatlan, narancsbőrös, plus size modellek a Target kampányában

2017.március.21.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Target legújabb fürdőruhakampánya nemcsak azért keltette fel a figyelmünket, mert szuper darabokkal készülnek a nyárra; az amerikai márka formabontó megoldást választott a modellei terén is. A fehérnemű reklámokból jól ismert, nádszál vékony, tökéletes bőrű lányok helyett ezúttal retusálatlan, természetes szépségek pózolnak a fotókon. A Target kampányában minden lány olyan, mint a való életben, a striáikkal és a cellulitiszükkel együtt.

Retusálatlan, narancsbőrös, plus size modellek a Target kampányában
Fotó: Target

Ezt is olvasd el! Szerinted is meghökkentő? Letarolta az Instagramot a sovány és a plus-size modell párosa

Váratlan megmozdulás ez a reklámiparban, pláne, ha fürdőruhákról van szó, azonban valljuk be, sokkal üdítőbb emberi nőket nézegetni, mintsem tökéletes lányokat, akikkel akarva-akaratlanul összehasonlítjuk magunkat.

Fotó: Target

Sajnos továbbra is kevés márka dönt a testpozitív kampány mellett. Kétségtelenül üdítő azt látni, hogy a saját méretünket is bemutatják a kampányban, de igazából csak egy csinos fürdőruhát szeretnénk, nem pedig egy komplett új életstílust. Azonban ez idővel összeadódik. Ha kiskorunktól kezdve folyamatosan tökéletes testű lányok képeivel találkozunk, könnyen érezhetjük magunkat kellemetlenül a természetes alakunk miatt.

"Az a Target célja, hogy bátorítsa a nőket, hogy magabiztosan viselhessék a ruhákat, ezért több stílust is készítettünk" - árulta el a cég szóvívője - "Szívesen dolgoztunk ezekkel a lányokkal, mert megtestesítik az önbizalmat és inspirálják a többi nőt is, hogy bátran vállalják fel önmagukat, a testalkatuktól függetlenül. Fontos volt számunkra, hogy olyan fotókat hazsnáljunk, ami a valódi szépségüket mutatja meg, fotómanipuláció nélkül"

Szerencsére egy-egy olyan törekvés, amilyen a Target legújabb kampánya is, hatalmasat lendíthet ezen a problémán. A photoshop nélküli képek és az átlagos testalkatú lányok bemutatása új, egészséges testképet szül a fogyasztók fejében - stíriákkal és narancsbőrrel együtt.

Ezt láttad már? A bikinimodell Instagram-sztár végre felvállalta magát, posztolt a striáiról

Fotó: Courtesy of Target

A Target kampányában szereplő lányok egyébként nem hivatásos modellek, azonban mindegyikőjük figyelemre méltó. Teljesítményükkel és önbizalmukkal inspirálóan hathatnak bárkire, érdemes odafigyelni rájuk. A képeken látható négy lány: Megan Batoon táncos, Lizzie Armanto profi gördeszkás, Denise Bidot modell és aktivista, és Kamie Crawford modell és műsorvezető.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője