Szeretnél jó szülő lenni, meghallgatnád a szakértőket? Akkor ezt a programot ne hagyd ki!

Szponzorált tartalom

2019.november.19.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Szeretnél alaposan felkészülni a szülővé válásra? Jó lenne elmenni egy programra, ahol minden információt megkapsz a gyereknevelésről? Akkor nincs más hátra, mint felkeresni az ország legnagyobb várandósoknak és kisgyerekes családoknak szóló rendezvényét! Írd is be a naptáradba: november 22-24., Budapest Aréna, BabaMama és KidExpo 2019!

Apa bloggerek kerekasztal beszélgetése, névválasztási tanácsadás, influencer anyukák közönségtalálkozója, több száz játékújdonság, pocak henna, izgalmas edukációs- és élményprogramok, profi szakemberek és ingyenes tanácsadások – többek között mindezzel vár november 22-24. között a BabaMama és KidExpo!

A rendezvény idejére egy különleges, több ezer négyzetméteres játszó- és tanácsadó térré változik át a Budapest Aréna, ahol várandósok, kisbabások és kisgyerekesek kérdései és beszélgetései töltik majd be a kiállító- és élményteret. A személyes tanácsadások mellett sok hasznos előadás és élményprogram is színesíti majd a háromnapos rendezvényt.

Programok, ha várandós vagy…

A háromnapos programon a szoptatással, vitaminválasztással, a hozzátáplálással vagy bármilyen kisdedfejlődési témával kapcsolatban kérhetsz szakértői segítséget, de dietetikus és gyermekszemész is a rendelkezésre áll. Lesz díjmentes szívhanghallgatás, szakértő tréner előadást tart a várandósság alatti és utáni sportról, pároddal megismerkedhettek a legjobb családtámogatási lehetőségekkel, a XXI. századi apaság témakörét pedig ismert apukák járják körül egy érdekesnek ígérkező kerekasztal-beszélgetésen.

A kicsi születése után ezekben is segíthetnek

Már megszületett a pici, túl vagytok az első megpróbáltatásokon, de a jövő még homályos? Akkor vegyél részt azokon az alkalmakon, amelyeken átbeszélhetitek a tabutémáknak számító szülői kétségeket hozzáértő pszichológus közreműködésével! Téma lesz továbbá a tanulási nehézségek kezelése, de az iskolaérettség, élménypedagógia, mentálhigiéné és érzelemi fejlesztés témakörében is lesz hová fordulni. A gyermekek digitális felkészültségéről a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság kollégái gondoskodnak. Megörökíthetitek továbbá kisbabátok mosolyát egy profi babafotózás keretében is!

Újdonságok a gyereknevelésben minden szülőnek

Az újdonságokért rajongó szülőknek eláruljuk, hogy a rendezvényen technológiai innovációkat is ki lehet próbálni. Testközelből szemügyre vehetitek a pillanatok alatt összecsukható babakocsit, az okostelefonnal szinkronizálható autósülést és az alvássegítő babafigyelőt. A hozzátáplálást segítő konyhai gépektől kezdve a biztonságot elősegítő okoseszközök mellett, kint lesznek az őssejtbankok és a természetes kozmetikumok, biotermékgyártók legfontosabb képviselői is.

Élmény a gyerekeknek, élmény a szülőknek is

A több mint 200 féle kipróbálható játékújdonságon felül a rendezvényen idén is sokféle ügyességet és kreativitást fejlesztő program várja a gyerkőcöket. A RoboLaborban minden korosztály remek technikai elfoglaltságokat találhat magának. Láthattok Rubik-kockát kirakó, telefonról irányított buldózert és vonalkövető robotokat, de saját magatok is építhetitek és programozhatjátok a kütyüket. Az Utazó Planetáriumban benevezhettek egy igazi űrbéli kirándulásra, részetek lehet egy valódi napfogyatkozásban, de elárulják azt is, miként működik egy valódi távcső. A rendezvényre kitelepült mini KRESZ-pályán a gyermekek játszva tanulhatják meg a közlekedés alapvető szabályait, és idén sem maradhat el a húsz méter hosszú sípálya, ahol egy szál pólóban próbálhatjátok ki a siklás örömét. A kíváncsi kis tudóspalánták kedvenc programja pedig minden bizonnyal a Csináld magad okosságok kísérleti show lesz, ahol olyan kísérleteket láthatnak a csemeték, melyek otthon is biztonságosan elvégezhetők mindennapi tárgyak segítségével.

A nyeremény sem marad el

Az élményekben gazdag családi hétvégére már nem kell sokat várni! Idén is 9000 négyzetméteren, több mint 200 kiállítóval, és ezernyi emlékezetes élménnyel várja a várandósokat és kisgyermekes szülőket a BabaMama és a KidExpo november 22-24. között a Budapest Arénában. Részletes program és hasznos látogatói információk a babamamaexpo.hu és a kidexpo.hu oldalakon!

A zenei szórakozásról a Kossuth-díjas előadóművész és zeneszerző, Gryllus Vilmos, Farkasházi Réka és a Tintanyúl, az Alma Zenekar, valamint Bolba Éva és a JAZZterlánc gondoskodik.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ennyi volt: Harry herceg életre szóló döntést hozott

Ennyi volt: Harry herceg életre szóló döntést hozott

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője