10 legdurvább rossz tulajdonság, ami a szűz csillagjegyet jellemzi egy párkapcsolatban

2020.szeptember.19.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A szerelem csupa rejtély és izgalom. Azonban nem minden csillagjeggyel van könnyű dolgunk. Mi összeállítottunk nektek egy 10-es listát a szűz jegyűek legdurvább párkapcsolati hibáiról, hogy titeket már ne érjen meglepetés.

1. Érzelmi kitörések jellemzik
Ha az ember magába folytja az érzéseit az sose jó, hiszen előbb vagy utóbb lavinaként fogjuk a párunkra zúdítani azt. A szűz jegyűek ennek a mesterei, hiszen mosollyal az arcukon tűrnek, míg egy szép nap kieresztik és jajj annak, akit éppen érnek.

2. Dolgok felhánytorgatása
Jól gondold meg, mielőtt megbántod a szűzet! Szinte borítékolható, hogy számtalan alkalommal fogja neked felhozni a sérelmét, amit el kellett szenvednie miattad.

3. Tisztaságmánia
Ha éppen összebútorozni készülsz egy szűzzel, akkor készülj fel arra, hogy onnantól rend lesz a lelke mindennek. Ha most azt gondolod magadban, hogy ez eddig is ment neked, akkor el kell szomorítanom téged, hiszen a szűz jegyűek szinte megszállottként takarítanak és örök csatában állnak a rendetlenséggel.

4. Nagyon önfejűek
A szűzek hajlamosak arra, hogy görcsösen ragaszkodjanak a maguk igazához. Ezért készülj fel, hiszen ha egy szűz téved valamiben, akkor sem fog tőled soha bocsánatot kérni.

5. Személyes tér
A szűz jegyű személyek imádnak a párjukkal együtt lenni, azonban mindennek van határa. Előbb vagy utóbb megunják a dolgot, és inkább elvonulnak, hogy magukkal tudjanak foglalkozni. Ez fordítva nem lehetséges, hiszen a szűz megsértődne, ha a párja külön szeretne időt tölteni.

6. Maximalisták
Folyamatosan megkérdőjelezik a végzett munkájukat, mert félnek attól, hogy egyszer valami nem lesz tökéletes, hanem csak szimplán jó. Ha nem érik el a céljaikat, vagy nem úgy sikerült valami, ahogyan azt elképzelik, akkor hajlamosak arra, hogy a párjukon vezessék le az ebből fakadó frusztrációikat.

7. Magas elvárásokkal rendelkeznek
Mivel önmagukkal szemben is magasak az elvárásaik, ezért pontosan tudják, hogy mi az a szint, ami alatt nem ismerkednek. Sokszor ez a hozzáállás arrogánsnak tűnhet a környezetükben élők számára, de ez csak védekező mechanizmus a részükről.

Ezt a témát vesd be első randin a kiszemelted csillagjegye alapján

Ezt a témát vesd be első randin a kiszemelted csillagjegye alapján

8. Távolságtartóak
A szűzekre jellemző a két lépés távolság megtartása, mert nehezen nyílnak meg még a legjobb barátaik számára is. Ha esetleg most ismerkedsz egy szűzzel, akkor hagyj neki elég időt, utána majd biztosan meg fog nyílni feléd.

9. Indiszkrétek
A humoruk sok esetben sértő, és piszkálódó, de nem szabad őket komolyan venni, mert a céljuk nem az, hogy megbántsanak vele. Az oka az, hogy nem éreznek magukban elég önbizalmat, ezért sokszor a rosszat, amit magukról gondolnak csak átvetítik a párjukra.

10. Ítélkező
Tipikusan az a jegy, aki magában sose, de másokban mindig képes hibát találni. Számolj vele, ha szűz jegyű a párod, akkor sose lehetsz elég jó, mert valamiben ő mindig sokkal jobb lesz nálad.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője