A kemény munka ma biztosan megtérül - Egymondatos horoszkóp - július 20. csütörtök

2017.július.20.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A mai napon, amikor a Merkúr harmonikus trigon fényszöget zár be a Szaturnusszal, rendelkezel azzal a képességgel, hogy meggyőzz másokat, alaposan átgondold lépéseidet, és tisztában legyél következményeikkel. Lelkiismeretes munkád, kitartásod és türelmed segítségével most mindent befejezel, amibe csak belefogsz. Az esetleg felbukkanó akadályokkal is könnyen megbirkózol, hiszen tudásod, józan, logikus gondolkodásod, megfelelő kommunikációd és praktikus megoldásaid szavatolják a sikert. Alkalmas időszak ez a mostani speciális ismeretek megszerzésére, szerződéskötésre, új ügyfelek felkutatására és meggyőzésére, valamint bármilyen alaposságot, fegyelmet és kitartást igénylő szellemi tevékenységre.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha külföldön dolgozol, és alkalmad van találkozni olyanokkal, akik saját területük kiemelkedő szakértői, lehetőséged lesz arra is, hogy mindent eltanulj tőlük.

Bika (04. 21-05. 20.) Sem egy régi viszonynak, sem a kölcsönfelvételnek nincs értelme, és ne hidd, hogy csak a szexis fenekedet kell megmutatnod ügyfelednek, hogy levedd a lábáról.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha egy sikeres üzletkötésnek van valamilyen titka, akkor ez abban rejlik, hogy engedj és megértsd a másik ember szempontjait, így talán még jól is járhatsz.

Rák (06. 22-07. 22.) A lehetőségek kemény munka formájában teszik tiszteletüket, de ha többet teljesítesz a szokásosnál, akkor megkaphatod a fáradozásaidnak megfelelő fizetést.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ahhoz, hogy gyermeket vállalhass, néhány fontos döntést kell meghoznod a kapcsolatodat illetően, de rábeszélhetsz valakit, hogy megvegye az ötleteidet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha megtalálod azt a lakást, melyről tudod, hogy megfelelő a számodra, akkor ne keress tovább, de ne nyílj meg olyan embereknek, akik kiforgathatják szavaidat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma vonzódsz a biztonsághoz, és ha javaslataid előnyeit meg tudod mutatni tárgyalópartnerednek vagy rokonaidnak, valószínűleg egyet fognak érteni veled.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Álláskereséskor, pénzügyi tárgyaláskor a hosszú távú célokat tartsd szem előtt, főnököd díjazza jó teljesítményedet, de az anyagiak miatt kikezdhetsz valakivel.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Fontos megállapodások hosszú távon biztosítják a boldogulásodat, ha pedig dolgozol, de váltani akarsz, gondolkodj el azon, visszamennél-e valamilyen iskolába.

Bak (12. 22-01. 20.) Üzleti titkok tudójává válhatsz, ám ha szakkönyvek garmadájával bújsz ágyba, akkor nem akad pasi, aki önként befeküdne melléd, de most neked sincs rá szükséged.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A szerelemben fontos bejelentésre számíthatsz, barátaidnak sincs kifogása a frigyetek ellen, hiszen veled ellentétben a párodnak még az üzlethez is van érzéke.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha több felelősséget vállalsz magadra, akkor kiderülhet, hogy a főnököd nem is olyan utálatos, mint amilyennek eddig tartottad, neki is vannak jó oldalai.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez a legegészségesebb tej, amiből csak ihatsz

Ez a legegészségesebb tej, amiből csak ihatsz

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője