A kitartás ma fontos helyet kap prioritási listádon - Egymondatos horoszkóp: szeptember 25. péntek

2020.szeptember.25.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Bak jegyében lévő Hold délelőtt együttállásba kerül a Jupiterrel, a nap közepén a Neptunusszal barátkozik, míg az esti órákban kéz a kézben halad a Plútóval és a Szaturnusszal: ne szorongj, ha nem a pontos órarended alakul a napod, néha engedd meg magadnak, hogy lazább, könnyedebb legyél. Bármivel foglalkozol, a rendezettség, a kitartás és a szervezettség ma fontos helyet kap prioritási listádon. Attól viszont óvakodj, hogy fontosabbnak tartsd az érvényesülést és a kiszámíthatóságot, mint az embereket és kapcsolataidat. A mai nap alkalmas körömápolásra, de vigyázz a térdedre, az esti órákban pedig ne hagyd magad manipulálni, elnyomni.

A kitartás ma fontos helyet kap prioritási listádon - Egymondatos horoszkóp: szeptember 25. péntek
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Precizitásod és becsvágyad erősödik, elintézheted a hivatalos ügyeket, de vedd észre a jó dolgokat, akár egy megbízásról van szó, akár egyik kollégád teljesítményéről.

Bika (04. 21-05. 20.) Bizakodásod, kitartásod meghozza a jó eredményt, s ha érdekel a politika, rátermett módon tárhatod fel a szennyest és léphetsz fel az igazságtalanság ellen.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Szívesen kötnél üzletet egy bizalmatlan ügyféllel, éppen ezért nem árt, ha tartalékban azért vannak mások is, amikor a másiktól nem kapsz egyértelmű ajánlatot.

Rák (06. 22-07. 22.) Ebédidőben rabold el a párodat a munkahelyéről, ám ha rokonaid a magánéletedben vájkálnak, akkor este minden szívfájdalom nélkül szabadulj meg tőlük.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma ne is reménykedj abban, hogy valaki megcsinálja helyetted a munkádat, de ha átruházol néhány feladatot munkatársaidra, megelőzheted a kimerültséget.

Szűz (08. 24-09. 23.) Gyermekedtől megköveteled a fegyelmet, de ha túl magas elvárásokat támasztasz partnereddel szemben, nehezen találsz majd szigorú mércédnek megfelelő pasit.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Torkig vagy vele, hogy dolgozó nő létedre még a háztartás is a nyakadba szakad, éppen ezért reálisabban mérd fel, milyen helyet foglalsz el a családban.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Könnyen meggyőzöl bárkit a magad igazáról, de ha valaki a helyeden parkol, gondoskodsz róla, hogy egyhamar ne jusson ilyesmi újra az illető eszébe.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha anyagi helyzeted katasztrofálisnak mondható, ráadásul az ügyfelek sem jönnek, akkor a megfelelő ár megkérésének elsajátítása a bevételnövelés kulcskérdése.

Bak (12. 22-01. 20.) Munkahelyeden bizonyíthatsz, de még öntudatlanul vagy akaratlanul sem szabad teljesítő gépként bánni magaddal, a pároddal és a hozzád közelállókkal.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Könnyítened kell a terheken, mielőtt még összecsapnak fejed fölött a hullámok, de ha tényleg nincs más megoldás, most kellene új munkahelyet keresned.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a nagyfőnökkel találkozol, az legyen a célod, hogy tekintélyt parancsoló benyomást kelts – az elegáns kosztüm elengedhetetlen kellék a karrier világában.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője