A mai nap a csapatmunkának kedvez! - Egymondatos horoszkóp - február 17.

2018.február.16.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Nap és a Merkúr együttállása a Vízöntőben legfőképpen a csapatmunkának, az új ötletek megvalósításának, néhány új technikai kütyü beszerzésének és a hálózatépítésnek kedvez. Egy "fejessel" vagy támogatóval folytatott társalgás eredményeként könnyen felismerhetsz egy előrelépési lehetőséget. Mivel ezen a hétvégén a Nyilas-Mars ártalmas fényszöget zár be a Halak-Neptunusszal, óvakodj a csalóktól, szélhámosoktól, maradj ki a simlis ügyekből, tűzzel, vízzel, gázzal, alkohollal és más mérgező anyagokkal pedig legyél a szokásosnál is elővigyázatosabb.

A mai nap a csapatmunkának kedvez! - Egymondatos horoszkóp - február 17.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) A mai összejövetelen fontos emberekkel ismerkedsz meg, de ha útra kelsz, kerüld az olyan helyszíneket, ahol komoly bajba keveredhetsz, vagy kirabolhatnak.

Bika (04. 21-05. 20.) Érdemes felvételi interjúra menned, fizetésemelést kérni, csak nehogy félreérthetetlen helyzetben találjanak szeretőddel, akinek az üzleti világban is rossz a híre.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma boldogan beletemetkezhetsz egy jó könyvbe, hódolhatsz utazási szenvedélyednek, viszont a hivatásodban és a párválasztásban nincs semmi valóságérzeted.

Rák (06. 22-07. 22.) Jó érzéked van az üzlethez, de ne utazz külföldre, ne ringasd magad hamis reményekben: kizárt, hogy a kedvesed komolyan gondolja, amit az ágyban mond,

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Valaki szívesen fogadja közeledésedet, de bőven lehet okod aggodalmaskodásra félrelépésed következménye vagy céged nehéz pénzügyi helyzete miatt.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma szabadon kell rendelkezned az időddel, hogy beleférjenek a váratlan események, de szerelemben, ingatlanügyben átvernek, az alkohol pedig elködösíti az agyadat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Sor kerülhet szerelmi vallomásra, de ha gyanús helyen parkolsz, nem kizárt, hogy mire visszatérsz, csak egy kiszúrt kerekű romhalmaz marad a járgányodból.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha szokatlan időpontokban szeretsz dolgozni, akkor az otthoni munkavégzés erre jó megoldást jelenthet, de ne dőlj be egy szélhámos olcsó trükkjeinek.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Beszélgess el a kiszemelt partnerjelöltekkel, hogy kiszűrhesd a hozzád illőt, csak nehogy kinyisd az ajtót anélkül, hogy megbizonyosodnál róla, ki áll odakint.

Bak (12. 22-01. 20.) Váratlan üzleti ajánlatot kaphatsz, de ha az orrod előtt játszódik le néhány aljas húzás, nem mered felemelni a hangod, hiszen tudod, hogy sok lúd disznót győz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Nyerő ötleteid támadnak, kedvesed örül bármilyen bóknak vagy dicséretnek, de ha egyik ismerősöd tisztességtelen húzása kiderül, nagy botrány várható.

Halak (02. 20-03. 20.) A fontos dolgok elhallgatása, a hibás kommunikáció rányomja bélyegét a párkapcsolatodra, a családi életedre, az idegrendszeredről már nem is beszélve.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője