A nap első felében valami összekuszálhatja terveidet- Egymondatos horoszkóp - Április 20. péntek

2018.április.19.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A nap első fele az Ikrekben lévő Hold és az Uránusz barátságos fényszögének köszönhetően a kapcsolatápolásra és kommunikációra alkalmas. Valóra válthatod ötleteidet, ha arra koncentrálsz, amit éppen csinálsz, és nem azzal foglalkozol, hogy mi mindent csinálnál ehelyett. Délután, amikor a Bikában lévő Nap a Rák-Holddal barátkozik, megtervezheted a hétvégi programot. Jelentkezz be a pároddal egy vidéki panzióba, ahol pompás vacsorát szolgálnak fel, vagy térjetek vissza megismerkedésetek helyszínére, ahol újra átélhetitek legkedvesebb emlékeiteket.

A nap első felében valami összekuszálhatja terveidet- Egymondatos horoszkóp - Április 20. péntek
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) A nap első felében találd meg azt a tevékenységet, amelyben az ötleteidet valóra válthatod, de később tehermentesítsd a családot, végezd el a házimunkát.

Bika (04. 21-05. 20.) A nap első felében valami összekuszálhatja terveidet, percről percre változik az elképzelésed, az esti rokoni összejövetelt viszont helyezd át a saját lakásodba.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha valami történt az életedben, amire büszke vagy, oszd meg örömödet barátaiddal, rokonaiddal is, hiszen épp arra vágysz, hogy egy kicsit fürödj az elismerésben.

Rák (06. 22-07. 22.) A nap első felében ne magyarázkodj amiatt, amit mondasz, vagy ahogyan viselkedsz másokkal, de örülj a hétvégének, amikor élvezheted otthonod melegét.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Meglátogathatod a barátnőidet, akik ezer és ezer kérdéssel ostromolnak partnereddel kapcsolatban, de a nap második felében ne hódolj be senkinek.

Szűz (08. 24-09. 23.) Nyitott vagy az új információkra, de az információbőség korában csak úgy boldogulhatsz, ha kiszűrsz mindent, ami fölösleges, és így a lényegre összpontosíthatsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Mivel szeretsz jól tájékozott lenni, nehéz téged becsapni vagy érzelmileg befolyásolni, de lehetőleg ne szeress bele olyan személybe, akinek van valakije.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Kerüld a kockázatokat, mert az Ikrek-Holdra délelőtt nem éppen az anyagi megfontoltság jellemző: a szerencse ma ahhoz szegődik, akinek úgyis fut a szekere.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ne keveredj futó kalandba, ám ha a párod le akar nyűgözni a hozzáértésével, és be akarja bizonyítani, hogy mindent tud, ez nagyon is imponálhat neked.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha komputeren dolgozol, mozognod kell, hogy érezd, tested is van, nem csak agyad, ám ahol sikeres lehetsz, ahol nem ütközöl ellenállásba, az az érzelmek nyelve.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Partnered szellemessége elszédít, erotikus szövege egybevág merész, provokatív stílusoddal, este pedig egyik rokonod vagy kollégád fejedelmi vacsorára hív meg.

Halak (02. 20-03. 20.) Délelőtt kerüld el az olyan döntéseket, melyekben kapkodásod a visszájára fordulhat, de este, amikor már működnek az érzelmeid, hagyd magadat kényeztetni.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője