A Nyilasoknak 2020-ban megtérülhet a sok munkába fektetett energiája

2020.január.28.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Nem túlzás, ha azt állítod, hogy idén pénzügyi helyzeted áll figyelmed középpontjában. Mindenért keményen meg kell dolgoznod, lendületedet időnként anyagi béklyók törik le, egyesek meg akarják akadályozni, hogy nagyobb tiszteletdíjat kapj, s talán ez lehet az oka annak, hogy szenvedélyes közjátékokra nincs időd. Az elkedvetlenedés és az aggodalmaskodás az a mumus, amire figyelned kell. Ne okold mindenért a bizonytalan gazdasági helyzetet, ne engeded, hogy elmenjen a kedved – a már elért eredményeidet is veszélyezteted. Állandó anyagi gondokkal küzdesz, tanulmányaid mellett szinte képtelen vagy magad fenntartani, mégis ellenállsz a kísértésnek, és a parkolóban talált pénztárcát visszaviszed jogos tulajdonosának. A jómódú férfi természetesen szívesen látja a becsületes megtalálót, és azon mesterkedik, hogy összeboronáljon egyik rokonával.

Előfordulhat, hogy aprópénzre váltod a tehetségedet – 2020-ban zsugoriság és optimista hangulat váltakozhatnak. Március és június vége között, amikor rájössz, hogy többre akarod vinni, tanulni kezdesz. Az év végén már csak karnyújtásra van egy új ismeretanyag vagy jártasság elsajátítása, amikor erőt vesz rajtad a csüggedés. Mindössze túl kell jutnod a kritikus ponton – miért adnád hát fel? Tapasztalni fogod, ha egyszer túljutottál a mélyponton, az alagút végén megjelenik a fény, és egy újabb nagy lépést tehetsz a helyes irányba, neved akár az újságok címlapján is szerepelhet.

Számos anyagi lehetőség kínálkozik azok számára, akik nyitottak arra, hogy valamit egy kicsit másképp tegyenek. Ösztöndíjak, másodállás, majd némi szerencsével és sok munkával részesedést szerezhetsz egy külföldi cégben. Április elején, június végén és július elején lehetőséged nyílik növelni bevételeidet, talán még saját vállalatod is lesz, de ne becsüld alá kiadásaidat! Inkább nyújtsd ki a kezed valami olyan után, amire igazán vágysz! Kísérletezz azzal, hogy hasznát lásd a tudásodnak és tehetségednek, hiszen már kialakulóban van egy újfajta irányzat!

Idén rátalálhat a Skorpiókra az Igazi - Nagy éves horoszkóp

Idén rátalálhat a Skorpiókra az Igazi - Nagy éves horoszkóp

Az év második felében a legjobban a szerelem, legkevésbé a háztartás érdekel. Régebben kimondottan irigyelted régi barátnőd vagy kollégád független életstílusát, most pedig te is pontosan erre vágysz. Vonzod a férfiakat, de mivel utálod untatni az embereket, ha valakinél nem jön be a humorod, fogod magad, és lelépsz. Ez az időszak több rosszfi út sodor majd az utadba, de te ellenállsz. A tavaszi és nyári hónapokban követeld meg a barátodtól, hogy dobja el a kis noteszát más lányok címével, hiszen ő nem az a fickó, akivel szemben kellőképpen elővigyázatos lehetnél, és akivel előre tervezni lehet. Minden közös programotok a kaland merészségével jár, és minden szerelmi vallomás felér egy vulkán tetején ellejtett tánccal. Mindened az utazás, ezért augusztusban vagy szeptemberben ruccanj ki valahová, és a párodat se hagyd otthon. Talán sok érdekes dologra fény derül külföldi tartózkodásotok alatt. Az év végén minden kínos helyzetből ügyesen kicsúszol, de végre meg kell tanulnod vállalni a felelősséget, ha egyszer te vagy a hibás.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Angelina Jolie új tetoválása megér egy gyors pillantást

Angelina Jolie új tetoválása megér egy gyors pillantást

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője