Bánj óvatosan mindennel, ami éles, hegyes vagy gyúlékony! Egymondatos horoszkóp - július 27. csütörtök

2017.július.26.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Az Oroszlánban lévő Nap együttállása a Marssal kedvez a merész, kockázatos vállalkozásoknak, a sportolók pedig mindent megtesznek a csúcsteljesítmény érdekében. A vezetés, mások irányítása egyeseknél természetes adottság, míg másokban túltenghet a szexualitás. Ha ismered néhány módját párod felizgatásának, akkor képes lesz arra, hogy naponta többször is szenvedélyesen szeretkezzen veled. Ami a munkát illeti, lehetőleg olyasmivel foglalkozz, amelyben kiélheted kreativitásodat, és amelynek feltűnő eredménye van. Sajnos ez a fényszög gyakran jelez sérüléseket és tűzkárokat, ezért bánj óvatosan mindennel, ami éles, hegyes vagy gyúlékony.

Bánj óvatosan mindennel, ami éles, hegyes vagy gyúlékony! Egymondatos horoszkóp - július 27. csütörtök
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Most érdemes kockázatot vállalni, kipróbálni valamilyen küzdősportot, de nem a pasid harcol keményen, hogy megkapjon, hanem neked kell megküzdened érte.

Bika (04. 21-05. 20.) Készülj fel valami kellemetlenségre: családi perpatvarra, háztartási balesetre: ha számítasz rá, sikerülhet kivédened; ha van nyaralód, ellenőrizd az állapotát.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Erős benned a versenyszellem, szeretnél bizonyítani mások előtt: egyértelműen előnyös nap ez a számodra, csupán a közlekedésben kell óvatosnak lenned.

Rák (06. 22-07. 22.) Valószínűleg az anyagi javak és néhány luxuscikk megszerzése az, amit ma igazán élvezel, de óvakodj attól, hogy a fizetésed összegével mérd saját értékedet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Remek kondícióban vagy, versenyszellemed is felszínre tör, és olyan embereket állíthatsz magad mellé, akik támogatják nagyravágyó (politikai) ambícióidat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Fogadd el, hogy vannak erőszakos emberek, de kerüld a sérüléssel, balesettel járó mutatványokat, üzleti ügyekben pedig az inkorrekt személyeket és húzásokat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Boldogulásod mostanában a kapcsolatrendszeredtől függ, protektor egyengeti utadat a siker felé, ellenkező nemű haveroddal pedig kezd melegedni a helyzet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Rendkívül harciassá válsz, másokat megfélemlítve vagy másokon átgázolva próbálod meg elérni céljaidat, de nehezen hiszed el, hogy nem vagy legyőzhetetlen.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Utazás, nyaralás közben ismerkedj, hiszen most még az is megeshet, hogy egy izompacsirta beléd kóstol, a hatósággal viszont hamar összeakaszthatod a bajuszt.

Bak (12. 22-01. 20.) Ma kerüld az anyagi kockázatokat, ne bízd másra a pénzedet, de ha tartozol valakinek, jobb, ha megadod, az ágyban viszont felfedheted gátlástalanabb énedet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A legnagyobb veszélyt a szúró- és vágószerszámok jelentik, de ha még életed párjával is összekaptál, ne az ellentétek okát, hanem a megbékélés módját keresd.

Halak (02. 20-03. 20.) Bár olyan munkát végzel, amelynek kézzelfogható haszna van, hajlamos vagy agyonhajszolni magad, aztán csodálkozol, hogy rendetlenkedik a szíved.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője