Egy majdnem az év végéig tartó ciklus indul - Egymondatos horoszkóp: Május 19.

2017.május.19.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Szaturnusz barátságos trigon fényszöge az Uránusszal az elkövetkező hónapokban megkönnyíti, hogy feladjuk megrögzött szokásainkat, másokkal kölcsönösen előnyös kapcsolatokat ápoljunk, és azokat a dolgokat, amelyeket kedvtelésből űzünk, összeegyeztessük kötelezettségeinkkel. Hobbinkat fő foglalkozássá vagy pénzkereső tevékenységre konvertálhatjuk, vagy olyan vállalkozásba foghatunk, amely a korábbinál több szabadságot és önállóságot biztosít számunkra. Ez a majdnem az év végéig tartó ciklus kedvez az internetes jelenlétnek, és a kapcsolatépítés természetes közege lehet a világháló.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha előmeneteledhez, külföldi munkádhoz megszerezhetsz valamilyen tudást, tegyél lépéseket ez ügyben, de most még az is megeshet, hogy politikai pályára lépsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Lehet, hogy munkahelyi főnököd nem értékeli és díjazza munkádat, és ha képtelen vagy alkalmazkodni az új kihívásokhoz, gondolj arra, hogy a járt út néha unalmas.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha valamilyen sérelem vagy anyagi kár ér, hozd fel azonnal, ne tárold, ha ez sikerül, kapcsolataid megszabadulnak a bizalmatlanságtól és tovább erősödnek.

Rák (06. 22-07. 22.) Többlet-erőfeszítéseidért többet is fizetnek, most kérhetsz előléptetést, fizetésemelést, vagy kereshetsz jobb állást, nagy a valószínűsége, hogy meg is kapod.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha a párod külföldön tanul, bebizonyosodik, hogy kapcsolatotok az átmeneti elválásokat is elviseli, és talán most először gondolkodtok a gyermekvállaláson.

Szűz (08. 24-09. 23.) Figyelj arra, hogy ne a partnered ellenőrizze jövedelmedet, illetve ne kelljen harcolnod azért, hogy bármikor felhasználhasd a pénzedet, amikor éppen szeretnéd.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Legyél tekintettel párod függetlenségi igényére, de most végre elérkeztek ahhoz a ponthoz, ahol már komolyabb nézeteltéréseket is meg tudtok beszélni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha aktívan keresel új munkalehetőségeket, ha előjössz egy hasznos szolgáltatással vagy egy új, korszerű módszerrel, biztosan találsz új megélhetési forrásokat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Anyagilag hasznosíthatod hobbidat és kreativitásodat, de olyan partnert válassz, akinek hasonló céljai vannak, mindegy, hogy ez gyerek- vagy pénzcsinálás.

Bak (12. 22-01. 20.) Nem lehet mindent előre kigondolni, ember tervez, Isten végez: számíts arra, hogy a aprólékosan előkészített pénzügyi tervedet is felboríthatja egy váratlan kiadás.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Egy váratlan értesülés meghatározhatja a sikeredet, de lehetőleg azelőtt alakíts ki kapcsolatot emberekkel, mielőtt még szükséged lenne a támogatásukra.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha az utóbbi időben elvesztetted a munkádat, most bátran keresd a munkalehetőségeket, ne tartson vissza a félelem az elutasítástól, hiszen mit veszíthetsz?

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

7 jel, ami poszttraumás stressz szindrómára utal

7 jel, ami poszttraumás stressz szindrómára utal

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője