Egy tervbe vett utazást ajánlatos elnapolni - Egymondatos horoszkóp: június 16. Vasárnap

2019.június.16.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Rák jegyében lévő Merkúr szembenállásba kerül a Szaturnusszal ráadásul a Nyilas-Jupiter és a Halak-Neptunusz még hetekig érezhető quadrát fényszöge is ma lesz egzakt. Problémákra számíthatsz a közlekedésben, a kommunikációban, szélhámosság áldozatává válhatsz, részed lehet elutasításban, jóindulatoddal visszaélhetnek, ráadásul minden olyan kísérlet, amivel valakit az övével szemben álló szellemi és érzelmi oldalról kívánsz befolyásolni, el fog bukni. Ha tanácsra van szükséged, fordulj szakemberhez, de tárgyalásaidat, jogi ügyeid rendezését vagy egy tervbe vett utazást ajánlatos elnapolni.

Egy tervbe vett utazást ajánlatos elnapolni - Egymondatos horoszkóp: június 16. Vasárnap
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ne tűrd, hogy az irodában vagy a családban ide-oda lökdössenek, de az időpont sem az utazásnak, sem az állásváltoztatásnak sem a költözködésnek nem kedvez.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha külföldiekkel tárgyalsz vagy üzletelsz, igen hasznos, ha több nyelvet beszélsz, de a járgányod lerobbanhat, ráadásul egyik barátodról kiderül, hogy a pénzedre hajt.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Úgy tűnik, sikerült megfognod egy állást, üzletet vagy szuperhímet, de az utolsó pillanatban kicsúszik a kezedből, ráadásul NAV ellenőrzést is kaphatsz

Rák (06. 22-07. 22.) Ha légüres térben élsz, a társaddal, úgy viselkedtek egymással, mint két idegen, valószínűleg visszavonulsz, de tanuld meg felismerni az ígérgetőket, a szélhámosokat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Munkában, barátságban, szerelemben, pénzügyekben eljuthatsz tűrőképességednek határára, de az sem kizárt, hogy az ügyek lassúsága miatt zsörtölődsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Tartózkodj a kritikai megjegyzésektől, nehogy elijeszd a párodat, de párkapcsolatodban és családi életedben az áldozatvállalás nem helyettesítheti a szeretetet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha őszintén úgy érzed, hogy a munkahelyeden és a családodban is megtetted a magadét, akkor sokkal többet ne nyújts, mert könnyen visszaélhetnek vele.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Nem a mai nap a legszerencsésebb pillanat tárgyalásra, hivatalos vagy üzleti utazásra - óvakodj az élősködőktől, de te is mellőzd a rafinált üzleti trükköket.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Párodnak, üzletfelednek ne valld be kétségeidet, és ha sejted milyen ügyesen ért a másik ahhoz, hogy kifürkéssze a titkaidat, fejezd be mielőbb a beszélgetést.

Bak (12. 22-01. 20.) Sértődöttséged talán megszűnik, ha jól kibeszéled magad, de a párodnak és a kollégáidnak is add meg a "kipakolási" jogot, csak ne tegyél fel kellemetlen kérdéseket.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Annyi mindent meg kellene beszélnetek a pároddal, de nehéz lesz megtalálni a közös hangot - anyagi vágyaidat, terveidet pedig rendeld alá a valóságnak.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne hagyd, hogy valaki lenyúlja a munkádat, vagy szétrombolja a kapcsolatodat, de még állásügyben is könnyen áldozata lehetsz a meddő álmodozásnak.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

7 rosacea elleni krém, ami tényleg működik a szakértő szerint

7 rosacea elleni krém, ami tényleg működik a szakértő szerint

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője