Készülj fel, hogy kellemetlen kritikában lesz részed - Egymondatos horoszkóp: Augusztus 16.

2017.augusztus.15.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mivel az Ikrek jegyében lévő Holdat délelőtt a retrográd Szűz-Merkúr és a Halak-Neptunusz támadja, készüljünk fel arra, hogy kellemetlen kritikában, mellébeszélésekben lesz részünk. A nap első felében sokan ködösítenek és álcázzák véleménynyilvánításaikat, viszont ha azt akarjuk, hogy komolyan vegyenek minket, ne beszéljünk félre, hanem tegyünk egyenes kijelentéseket. Egy kiadós sétával erősíthetjük a tüdőnket. A Hold-Neptunusz quadrát miatt lopás áldozatává válhatunk, de az esti órák, amikor a Hold már az Oroszlán-Marssal barátkozik, kiválóan alkalmasak mindenféle kapcsolat ápolására, szellemi tevékenységre, szórakozásra és kommunikációra.

Készülj fel, hogy kellemetlen kritikában lesz részed - Egymondatos horoszkóp: Augusztus 16.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Napközben mellőzd a légből kapott állításokat, és csak akkor nyilváníts véleményt, ha erre egyenesen felszólítanak, de mit szólnál egy esti leckéhez a jó szexből?

Bika (04. 21-05. 20.) Anyagi helyzeted bizonytalan, ráadásul meggondolatlanul elsietett következtetésekre is juthatsz, és csak az esti órákban találsz módot bevételeid növelésére.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mivel ma könnyen hagyják el az ajkad az apró mellébeszélések és csúsztatások, kapd össze magad, mert nemcsak a főnököd, hanem a család is torkig van velük.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha eleged van a cselszövésből, tartsd észben, hogy olyan szabály nincs, amelyik arra kötelezne, hogy tárgyalj intrikus rokonoddal, ha nem akarsz vele beszélni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha van pénzed, sok haverod lesz, de csak akkor lesznek hű barátaid, ha te is barátként közeledsz; ha valaki kölcsönad neked, azt vissza is akarja kapni.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha egyértelmű magyarázatot vársz társadtól és munkaadódtól, de ő mindent megtesz azért, hogy ne kapd meg, akkor ennél jóval többért folyik a harc köztetek.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha csak ennyire hihetsz kollégáidnak vagy rokonaidnak, ahogy ma bebizonyosodik, akkor bizalomról szó sem lehet, és ha autót vezetsz, ne bámészkodj ide-oda.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Mivel egyesek ma végképp megzavarodnak, és félreértenek mindent, jobb, ha megadod üzleti partnerednek és kedvesednek is a kért felvilágosításokat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Megjárod, ha nem jelensz meg időben a randevúdon, a munkahelyeden, üzleti megbeszéléseden, ám ha viszonyod van valakivel, ma ne ígérj semmit.

Bak (12. 22-01. 20.) Próbáld megelőzni, hogy bepereljenek szerződésszegésért, ha pedig személyi összetűzésre kerülne sor az irodában, akkor biztos lesz valaki, aki új munkát kínál.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha valaki azt hiszi, hogy akár csak fontolóra is vetted, hogy lefeküdj-e vele egy üzleti megállapodás érdekében, akkor közöld vele, hogy nagyot téved.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha állandó kapkodásban telik a napod, estére bizonytalannak érezheted magadat, és ezért olyasmit is belelátsz a párkapcsolatodba, ami nincs is benne.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője